Garmin Striker 4 med givare

(0 st anmeldelser)
Letthåndtert fargeekkolodd som gjør det enklere enn noensinne å finne fisk.
Tilgjengelighet: På lager
1679 kr 1523 kr
Handle nå
Betal i mai
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt og fri retur
På bestillinger
over 1000 kr
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;


Beskrivning
Letthåndtert fargeekkolodd som gjør det enklere enn noensinne å finne fisk.
Funksjonalitet
Garmin Striker 4 er et letthåndtert fargeekkolodd som gjør det enklere enn noensinne å finne fisk og lar deg markere og vende tilbake til fiskestedene dine, båtramper og havner. Du kan også dele dine favorittwaypoints og ruter med andre Striker- og echoMAP-brukere, samt at den også har et innebygget sanntidsbilde og viser hastighetsdata. Pakken inneholder fester for tilt/vridning samt CHIRP-giver(77/200 kHz) med materiale for givermontering på akterspeil og trollingmotor.

Striker 4 har en Garmin CHIRP-giver(77/200 kHz) som gir en merkbart større klarhet og detaljrikdom for fisk, og også struktur, enn tradisjonelle 77/200 kHz-givere. I stedet for å sende én frekvens av gangen, sender CHIRP et kontinuerlig sveip av frekvenser, fra lav til høy, og tolker dem så individuelt når de kommer tilbake. Ettersom frekvensene gir et bredere spekter av informasjon, kan CHIRP-ekkoloddteknikken skape skarpere fiskebuer med større objektseparasjon. Du kan også oppgradere til høytpresterende Garmin CHIRP-teknikk som gir krystallklare ekkoloddbilder med enda bedre objektseparasjon og oppløsning fra grunt til dypere vann. For bedre fiske er bunnkonturer mer synlige, også ved høy hastighet, og signalstøy kan undertrykkes på større dyp for å gi en bedre tolkning av det som finnes nedenfor.

Til forskjell fra vanlige ekkolodd har Striker 4 en innebygget, høysensitiv GPS for raskt og eksakt å finne din aktuelle posisjon og deretter opprettholde GPS-posisjonen hvor du enn drar på sjøen. Enda viktigere er det at den gir deg mulighet til å markere steder der fisken napper, slik at du kan vende tilbake til samme sted ved et senere tilfelle. Du kan også markere havner, båtramper og andre steder på sjøen. Følg bare veien som lages på skjermen for å vende tilbake til dem når du vil.

Ettersom Striker 4 har høysensitiv GPS, kan du se din posisjon i forhold til waypoints som du har markert. Bruk waypointkartet for enkelt å se, markere og navigere til steder som undervannsvegetasjon, påler og havner. Den er også et fantastisk verktøy for å finne tilbake til båtramper. Du kan også raskt og enkelt se båtens hastighet på skjermen, noe som er et fantastisk verktøy som hjelper deg med å sørge for at du trollingfisker med riktig hastighet for agnet du bruker og for en viss fiskeart. Det hjelper deg også med å avgjøre om du har riktig hastighet i områder der du bør kjøre langsomt. Striker 4 har både en fishfinder og et sanntidsbilde, alt i én enhet. Når du står stille og fisker, for eksempel ved isfiske eller når du pilker etter røye, viser det innebygde sanntidsbildet bunnen, om den er fast eller leiret, jiggen din eller det nedsenkede agnet samt fiskens dybde når den svømmer inn i ekkoloddstrålen. Du kan også se hvor høyt jiggen løftes opp eller senkes ned, og om fisk beveger seg mot den eller bort fra den. Det finnes også et bærbart sett for at du skal kunne beskytte og bære med deg enheten din. Det gjør at den er perfekt for kajakken, kanoen eller isfisket. Den inneholder et oppladbart, forseglet batteri med lader, innebygget håndtering og oppbevaring av giverkabel og et giverfeste med sugekopp og dupp.

Tekniske spesifikasjoner:

Skjermstørrelse:
3,5 tommer
Skjermtype: HVGA-fargeskjerm
Skjermoppløsning: 480 x 320
Størrelse: 91 x 150 x 41 mm
Overføringseffekt: 200 watt (RMS)
Maks dybde: 1600 fot (488 meter) ved 77 kHz i ferskvann, 750 fot (229 meter) i saltvann
Frekvens: 50/77/200 kHz
Vanntett: IPX7
Spenningsintervall: 10V - 20V
Vekt: 230 gram

Dette er inkludert:

Striker 4
Giver med tp stråler
Fester for akterspeil og trollingmotor
Helningsbart/vridbart feste
Strømkabel
Dokumentasjon
ANMELDELSER
5 Av 5 (0 ANMELDELSER)
SKRIV EN ANMELDELSE
Antall anmeldelser 0
Viser anmeldelser 0

Populære varemerker

Laster ned...