20% på ryggsekker, vesker og drybags*
Kode: BAGS | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Thule. Fra veil. pris t.o.m. 2.8.2021.
 »
29873

Osprey Ultralight Drysack 20

Praktisk pakkepose av silikonbehandlet ripstop-nylon, som er utformet for å beskytte utstyret ditt uansett hvor vått det blir.
1. Velg farge
Shadow Grey
Electric Lime
Tropic Teal
Poppy Orange
2. Antall
Praktisk pakkepose av silikonbehandlet ripstop-nylon, som er utformet for å beskytte utstyret ditt uansett hvor vått det blir.
220 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Osprey Ultralight Drysack 20 er en praktisk pakkepose av silikonbehandlet ripstop-nylon, som er utformet for å beskytte utstyret ditt uansett hvor vått det blir. Pakkeposen har fullstendig vanntett rullelukking, plastbelagt stoff og teipede sømmer som holder utstyret tørt under alle forhold, og i motsetning til andre pakkeposer, er den rektangulær i formen, hvilket gjør det lettere å pakke effektivt. Når posene tas ut av ryggsekken, kan de stå på egen hånd.

Tekniske spesifikasjoner:

Vekt: 0,05 kg
Maks mål: 42 x 26 x 16 cm

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...