Vi forlenger suksessen - 20% ekstra rabatt* t.o.m onsdag! | Kode: SUMMER20
Gjelder t.o.m. 29/6 | *Se vilkår og shoppe her
 »

Primus Mimer Kit

Robust, enkelt og klassisk kjøkken for den som vil nyte av god mat i naturen. I settet inngår også to aluminiumkasseroller (1.7 og 2.1 liter), en stekepanne og en gripetang.
Antall
Robust, enkelt og klassisk kjøkken for den som vil nyte av god mat i naturen. I settet inngår også to aluminiumkasseroller (1.7 og 2.1 liter), en stekepanne og en gripetang.
645 NOK 387 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Primus Mimer er et robust, enkelt og klassisk kjøkken for den som vil nyte av god mat i naturen. Kjelestøtten gir god vindbeskyttelse for flammen, noe som gjør matlagingen både raskere og mer pålitelig. I settet inngår også to aluminiumkasseroller (1.7 og 2.1 liter), en stekepanne og en gripetang.


Teknisk spesifikasjon:

Vekt: 257 gram
Effekt: 2800 W
Koketid: 1 liter på 3 minutter
Tenning: Manuell
Antall personer: 1-3
Mål: 125 x 55 x 125 mm

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-24%
-32%
-20%
-24%
-17%
-23%
-21%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...