SISTE DAGEN: 10% ekstra rabatt på et helt kjøp*
Angi koden EXTRA10. Se vilkår og kjøp her!
 »
Bergans Ryggsekker, Glittertind 70L Medium, Cobalt Blue/Neon Green -49%

Bergans Glittertind 70L Medium

Prisbelønnet ryggsekk som kommer med det revolusjonerende bæresystemet Spine, som simultant følger alle kroppsbevegelsene dine og dermed gir overlegen komfort uavhengig av lengden på turen din.
1. Velg farge
Cobalt Blue/Neon Green
2. Antall
Prisbelønnet ryggsekk som kommer med det revolusjonerende bæresystemet Spine, som simultant følger alle kroppsbevegelsene dine og dermed gir overlegen komfort uavhengig av lengden på turen din.
2419 NOK 1230 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i mai
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Bergans Glittertind 70L Medium er en prisbelønnet ryggsekk som kommer med det revolusjonerende bæresystemet Spine, som simultant følger alle kroppsbevegelsene dine og dermed gir overlegen komfort uavhengig av lengden på turen din. Glittertind 70L Medium gir deg muligheten til å ha mye bærelast på lange strekninger samtidig som den gir deg markedets beste bevegelsesfrihet. Ryggsekken har også minimal vekt og har svært god tilgang til alle ulike rom og lommer, noe som gjør pakking av ryggsekken til en fryd.

Andre praktiske egenskaper er reimer for å feste utstyr under sekken, et avtakbart topplokk med interne og eksterne lommer, toppåpning med kompresjonsreim, halv frontåpning, rom i bunnen, en åpen sidelomme, en frontlomme, en flaskelomme, en intern lomme for småting, kompresjonsreimer på begge sidene, bærehåndtak på toppen, en justerbar hoftereim samt festepunkter for isøkser, sykkellykter og slede. Bergans Glittertind 70L Medium er kompatibel med væskesystem, og hovedrommet kan deles inn i to separate rom.


Tekniske spesifikasjoner:

Volum: 70 liter
Vekt: 2,2 kg
Høyde: 165 - 180 cm
Materiale: Nylon 420D/210D

Andre har også kjøpt

/images/product/medium/76054.jpg
Orange
True
/images/product/medium/67863.jpg
StealthBlack
True
-22%
/images/product/medium/73423.jpg
TungstenGrey
True
Nyhet
/images/product/medium/79921.jpg
Yellow
True
/images/product/medium/67898.jpg
StealthBlack
True
Nyhet
/images/product/medium/77663.jpg
PerennialPurple
True
-18%
/images/product/medium/77914.jpg
CinderGrey
True
/images/product/medium/72760.jpg
False

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...