20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Trangia Kjøkken, 25-5 UL med Gasolbrännare -33%

Trangia 25-5 UL med Gasolbrännare

Stormkjøkken med gassbrenner. Til 3-4 personer. Vekt: 1,2 kg.
Antall
Stormkjøkken med gassbrenner. Til 3-4 personer. Vekt: 1,2 kg.
1445 NOK 972 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Klassisk Trangia-stormkjøkken i ny, lettere aluminiumslegering. Takket være at den nye aluminiumslegeringen består av et dobbelt så sterkt materiale, kan den lages tynnere, og dermed reduseres vekten. Leveres med gassbrenner i stedet for spritbrenner. Karene er nonstickbelagte, noe som forenkler matlagingen betraktelig.

I pakken inngår:

- Gassbrenner
- Kasserolle 1,5 liter non-stickbelagt
- Kasserolle 1,75 liter non-stickbelagt
- Nonstickbelagt stekepanne 22 cm i diameter
- Vindvern (øvre del)
- Vindvern (nedre del)
- Tang
- Pakkreim

Vekt: 1200 gram

ANMELDELSER

5 5
5 Av 5 (1 ANMELDELSER)

Helt supert sett! Inkluderte alt vi trengte samtidig som vi slapp å betale for (og bære på) kaffekannen. Har tidligere brukt det klassiske settet uten non-stick-belegg, og jeg må virkelig si at dette belegget ga en helt annen opplevelse. Kan aldri gå tilbake til å skrubbe aluminiumsgryter rene i iskaldt fjellvann nå. Gir settet 10/10 stjerner og anbefaler non-stick på det varmeste. Det eneste man må være obs på er å unngå bruk av metallredskaper i grytene da dette vil gi riper.

Viser anmeldelser 1

Andre har også kjøpt

-23%
-33%
-23%
-23%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...