Norge (NOK)

Feire 17. maj med oss | 17% extra rabatt på et kjøp*

Tilbake
Startside  Produkter  Klean Kanteen Classic Narrow VI Bottle 355ml with Sport Cap Kids

Klean Kanteen Classic Narrow VI Bottle 355ml with Sport Cap Kids

Nyhet
17% extra rabatt på et kjøp
Klean Kanteen Classic Narrow VI Bottle 355ml with Sport Cap Kids
Beskrivelse

Beskrivelse

Kid Kanteen-flasken i rustfritt stål har fått et smalere design med avtagbart munnstykke i silikon som er lett å gripe med små barnefingre. Denne flasken bør barna alltid ha med seg - på skolen, i barnehagen, på idrettsbanen eller på lekeplassen. Slitesterkt materiale og bærekraftig - et reelt alternativ til plastflasker.

Den isolerte flasken med et volum på 355 ml holder drikken kald eller varm i timevis. Det matvaregodkjente rustfrie stålet og Sport Cap er helt fri for BPA og andre skadelige stoffer. Den elektropolerte overflaten på innsiden verken absorberer eller påvirker smaken på drikken. Klean Coat-pulverbelegget på utsiden (på de fargede modellene) er fire ganger mer robust enn det gamle belegget, slik at fargene er flisebestandige og holder seg vakre lenge.

Flasken og korken tåler oppvaskmaskin, slik at flasken alltid er klar til bruk. Dermed er barna alltid godt forsynt med drikke når de er ute på tur. Flasken festes enkelt på klærne, vesken eller barnevognen med en karabinkrok. En flott gave til bursdag eller skolestart - plastfri og miljøvennlig.

Vær oppmerksom på følgende
Sport Cap er IKKE lekkasjesikker på grunn av ventilasjonstetningen. Flasken bør transporteres stående. For best mulig lekkasjesikkerhet bør du bruke en sløyfelokk av BPA-fri plast eller rustfritt stål. Vær oppmerksom på at korken i rustfritt stål ikke er egnet for kullsyreholdige eller varme drikker.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200032441
EAN-kode763332067867
VaremerkeKlean Kanteen
MålgruppeBarn/Junior
Omtaler
Også tagget i:
  • Barn/Junior

Sist vist

15% ekstra rabatt i outlet
Avignon Ridge High
1 678 kr fra 1 279 kr
Delbetal fra 34 kr/mnd
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny