Norge (NOK)

Påfylt outlet med enda bedre priser! | Kjøp her

Tilbake
Startside  Barn  Bukser & Shorts  Bukser  Didriksons Tarfala 5 Pants Kids

Didriksons Tarfala 5 Pants Kids

Didriksons Tarfala 5 Pants Kids
Beskrivelse

Beskrivelse

Den varme Tarfala-overtrekksbuksen er 100 % vind- og vanntett takket være forseglede sømmer. Det matte ytterstoffet har en myk følelse. Buksen med høy smekke har glidelås med vindsperre som gjør den enklere å ta av og på. Modell med klassisk snitt og myk, matt overflate. Tilpassede, justerbare stropper og refleks i benavslutningen. Utskiftbare fotstropper og forhåndsformede knær for best mulig bevegelsesfrihet. Takket være Extend Size kan ermene forlenges med opptil én størrelse ved å løsne en søm. Cornelius-fyllet av resirkulert polyester gir effektiv varmeisolasjon. Spinnfarget fôr. Spin dyeing sparer vann, energi og kjemikalier i produksjonen.

StormSystem
Alt fra stoffet til design, konstruksjon og detaljer i plagget er laget med Didriksons kunnskap om hvordan man skaper ekte vanntetthet. Alle produktene deres med StormSystem er designet for de tøffeste værforholdene og holder deg tørr for ytre påvirkninger.

Vannavvisende egenskaper (WR)
Den vannavvisende finishen hindrer regn i å trenge inn i plaggets ytterstoff. Det er viktig å holde stoffets overflate tørr, da en våt stoffoverflate gjør plagget tungt og reduserer pusteevnen. Det har ikke noe med stoffets vanntetthet å gjøre, men hvis det ikke puster, kan det oppstå kondens inne i plagget. WR-stoffbehandling reduserer stoffets overflatespenning.

Utvid størrelsen
Dette plagget er designet for å kunne utvides ved behov. Det er en søm inne i plagget som kan klippes bort. Når sømmen klippes bort, blir armene og/eller bena en størrelse lengre.

ECO Progressive
Didriksons bruker dette symbolet på produkter der de prøver å finne nye måter å produsere plagg på en mer miljøvennlig måte. Det kan være en ny teknologi for produksjon av materialer eller fibre. Blandinger der Didriksons ser en mindre negativ innvirkning på miljøet.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer156988040402Y
EAN-kode7332627958901
VaremerkeDidriksons
FargeNavy
Størrelser90
MålgruppeBarn/Junior
Omtaler
Også tagget i:
  • Barn/Junior

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny