Norge (NOK)

Påfylt outlet med enda bedre priser! | Kjøp her

Tilbake
Startside  Barn  Bukser & Shorts  Bukser  Didriksons Nobi 4 Pants Function Level 6 Kids Black

Didriksons Nobi 4 Pants Function Level 6 Kids Black

Didriksons Nobi 4 Pants Function Level 6 Kids Black
Beskrivelse

Beskrivelse

Didriksons lette Nobi-bukse i myk polyamid er 100 % vind- og vanntett takket være forseglede sømmer. Den elastiske linningen har knytebånd på innsiden, og benavslutningene kan justeres med en reflekterende borrelåsstropp. Takket være Extend Size kan ermene forlenges med opptil én størrelse ved å løsne en søm. Det spesialdesignede knepartiet på denne modellen med normal passform sikrer stor bevegelsesfrihet.

StormSystem
Alt fra stoffet til plaggets design, konstruksjon og detaljer er laget med Didriksons kunnskap om hvordan man skaper ekte vanntetthet. Alle produktene deres med StormSystem er designet for de tøffeste værforholdene og holder deg tørr for ytre påvirkninger.

Vannavvisende egenskaper (WR)
Den vannavvisende finishen hindrer regn i å trenge inn i plaggets ytterstoff. Det er viktig å holde stoffets overflate tørr, da en våt stoffoverflate gjør plagget tungt og reduserer pusteevnen. Det har ikke noe med stoffets vanntetthet å gjøre, men hvis det ikke puster, kan det oppstå kondens inne i plagget. WR-stoffbehandling reduserer stoffets overflatespenning.

Utvid størrelsen
Dette plagget er designet for å kunne utvides ved behov. Det er en søm inne i plagget som kan klippes bort. Når sømmen klippes bort, blir armene og/eller bena en størrelse lengre.

ECO Progressive
Didriksons bruker dette symbolet på produkter der de prøver å finne nye måter å produsere plagg på en mer miljøvennlig måte. Det kan være en ny teknologi for produksjon av materialer eller fibre. Blandinger der Didriksons ser en mindre negativ innvirkning på miljøet.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1569870073327
EAN-kode7332627973140
VaremerkeDidriksons
FargeBlack
Størrelser80
MålgruppeBarn/Junior
Omtaler
Også tagget i:
  • Barn/Junior

Lignende produkter

-40%
Tretorn Wings Raincoat Kids Navy
339 kr fra 203 kr
Finnes i flere varianter
-50%
Isbjörn Trapper II Pants Kids Graphite
889 kr fra 444 kr
  • 110/116 cl
  • 122/128 cl
  • 86/92
  • 98/104 cl
  • Graphite

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny