Norge (NOK)

Opp til 40% på vandreutstyr | Kjøp her 

Tilbake
Startside  Barn  Bukser & Shorts  Bukser  Didriksons Idre 5 Pants Kids Baked Pink

Didriksons Idre 5 Pants Kids Baked Pink

Didriksons Idre 5 Pants Kids Baked Pink
Beskrivelse

Beskrivelse

Den polstrede, vind- og vanntette Idre-buksen i pustende materiale har forseglede sømmer. De avklipte stroppene er justerbare, og knappelukkingen i linningen gjør den enkel å ta av og på. Høy linning for komfortabel passform og behagelig varme samt godt synlige reflekser foran og bak. Forformede knær for best mulig bevegelsesfrihet. Justerbare benmansjetter med snøbeskyttelse. Justerbare fotstropper i silikon. Takket være Extend Size kan ermene forlenges med opptil én størrelse ved å løsne en søm.

Klassisk passform
I buksen gir fyllet av resirkulert polyester et godt volum og effektiv varmeisolasjon. Spinnfarget fôr. Spin dyeing sparer vann, energi og kjemikalier i produksjonen.

StormSystem
Alt fra stoffet til plaggets design, konstruksjon og detaljer er laget med Didriksons kunnskap om hvordan man skaper ekte vanntetthet. Alle produktene deres med StormSystem er designet for de tøffeste værforholdene og holder deg tørr for ytre påvirkninger.

Vannavvisende egenskaper (WR)
Den vannavvisende finishen hindrer regn i å trenge inn i plaggets ytterstoff. Det er viktig å holde stoffets overflate tørr, da en våt stoffoverflate gjør plagget tungt og reduserer pusteevnen. Det har ikke noe med stoffets vanntetthet å gjøre, men hvis det ikke puster, kan det oppstå kondens inne i plagget. WR-stoffbehandling reduserer stoffets overflatespenning.

Utvid størrelsen
Dette plagget er designet for å kunne utvides ved behov. Det er en søm inne i plagget som kan klippes bort. Når sømmen klippes bort, blir armene og/eller bena en størrelse lengre.

ECO Progressive
Didriksons bruker dette symbolet på produkter der de prøver å finne nye måter å produsere plagg på en mer miljøvennlig måte. Det kan være en ny teknologi for produksjon av materialer eller fibre. Blandinger der Didriksons ser en mindre negativ innvirkning på miljøet.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer156984-3107
EAN-kode-
VaremerkeDidriksons
FargeBaked Pink
Størrelser-
MålgruppeBarn/Junior
Omtaler
Også tagget i:
  • Barn/Junior

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny