Norge (NOK)

Opp til 40% på vandreutstyr | Kjøp her 

Tilbake
Startside  Klær  Jakker & Vester  Didriksons Jamila 3 Parka Girls

Didriksons Jamila 3 Parka Girls

Didriksons Jamila 3 Parka Girls
Beskrivelse

Beskrivelse

Den varme Jamila Girls Parka er polstret med ECO-vattering laget av resirkulerte fibre. Den er vanntett og vindtett. De teipede sømmene hindrer vann og fuktighet i å trenge inn.

StormSystem
Alt fra stoffet til design, konstruksjon og detaljer i plagget er laget med Didriksons kunnskap om hvordan man skaper ekte vanntetthet. Alle produktene deres med StormSystem er designet for de tøffeste værforholdene og holder deg tørr for ytre påvirkninger.

Vannavvisende egenskaper (WR)
Den vannavvisende finishen hindrer regn i å trenge inn i plaggets ytterstoff. Det er viktig å holde stoffets overflate tørr, da en våt stoffoverflate gjør plagget tungt og reduserer pusteevnen. Det har ikke noe med stoffets vanntetthet å gjøre, men hvis det ikke puster, kan det oppstå kondens inne i plagget. WR-stoffbehandling senker stoffets overflatespenning.

ECO Progressive
Didriksons bruker dette symbolet på produkter der de prøver å finne nye måter å produsere plagg på en mer miljøvennlig måte. Det kan være en ny teknologi for produksjon av materialer eller fibre. Blandinger der Didriksons ser en mindre negativ innvirkning på miljøet.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer156994
EAN-kode-
VaremerkeDidriksons
FargeBlack
Størrelser-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny