Norge

SISTE SJANSEN  Super Sale - Gjør funn blant tusenvis av produkter her

Tilbake
Startside  Herre  Jakker & Vester  Jakker  Dählie Jacket Challenge 2.0

Dählie Jacket Challenge 2.0

SUPER SALE
Dählie Jacket Challenge 2.0
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er en automatisk oversatt tekst:  -Challenge 2.0 er den forbedrede, quiltede jakken for optimal varme. Passer til den aktive skiløperen og er perfekt til trening på kalde vinterdager.

Den består av et vind- og vannavstøtende 3-lags softshellmateriale som har blitt oppgradert med en PU-membran. Denne membranen er konstruert for å holde vann ute, samtidig som den transporterer fuktighet innenfra og ut, noe som garanterer både rask tørking og optimal pusteevne gjennom hele den høyintensive treningen din. Den er designet med vattert fôr i brystområdet, hvor det er mest sannsynlig at du vil fryse, dermed gir denne jakken varme selv på de kaldeste dagene. Fôret er konstruert for å kapsle inn fukt, og har en laminert front for å sikre at fuktighet ikke absorberes og fryser. Strategisk plassert elastisk stoff på ryggen og under armene optimaliserer bevegeligheten og ventilasjonen. Rudolf Bionic Finish® Eco-teknologien som overflaten er belagt av, sørger for at lett regn og sludd renner av, samtidig som pusteevnen opprettholdes.

Isolert med Thermore® Ecodown som er en 100 % resirkulert erstatning for dun, noe som gir lavere miljøpåvirkning med svært effektive isoleringsegenskaper. Laget som en del av et sett – kombiner denne jakken med Pants Challenge 2.0 for å gjøre det perfekte antrekket komplett for kalde dager. Denne unike fôrede jakken har leddede ermer, en justerbar fald med kun ett grep samt elastiske mansjetter for optimal passform. Andre funksjoner er YKK®-glidelås, fleecefôr i halsen for ekstra varme, hakebeskyttelse og to lommer med glidelås. Det perfekte valget for moderat til intense økter under kalde forhold.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer152676-0427
EAN-kode-
VaremerkeDählie
FargeGreen
Størrelser-
152676
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny