Norge (NOK)

Opp til 40% på vandreutstyr | Kjøp her 

Tilbake
Startside  Dame  Damejakker & Vester  Jakker  Didriksons Calla Parka Women

Didriksons Calla Parka Women

Didriksons Calla Parka Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Den klassiske Erika-parkasen med feminint snitt holder deg behagelig varm. Takket være forseglede sømmer er modellen 100 % vind- og vanntett. Fremstilt i myk polyamidkvalitet med matt finish. Høy krage og justerbar hette med avtagbar kant i fuskepels. 2-veis glidelås med vindklaff, to frontlommer med knappelukking og én lomme med vanntett glidelås.

StormSystem
Alt fra stoffet til design, konstruksjon og detaljer i plagget er laget med Didriksons kunnskap om hvordan man skaper ekte vanntetthet. Alle produktene deres med StormSystem er designet for de tøffeste værforholdene og holder deg tørr for ytre påvirkninger.

Vannavvisende egenskaper (WR)
Den vannavvisende finishen hindrer regn i å trenge inn i plaggets ytterstoff. Det er viktig å holde stoffets overflate tørr, da en våt stoffoverflate gjør plagget tungt og reduserer pusteevnen. Det har ikke noe med stoffets vanntetthet å gjøre, men hvis det ikke puster, kan det oppstå kondens inne i plagget. WR-stoffbehandling senker stoffets overflatespenning.

ECO Progressive
Didriksons bruker dette symbolet på produkter der de prøver å finne nye måter å produsere plagg på en mer miljøvennlig måte. Det kan være en ny teknologi for produksjon av materialer eller fibre. Blandinger der Didriksons ser en mindre negativ innvirkning på miljøet.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer156992
EAN-kode-
VaremerkeDidriksons
FargeDeep Green
Størrelser-
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny