VAREMERKERDaiwa
Daiwa

Sortering:

Produkter pr side:

Daiwa

Firmaet Daiwa ble grunnlagt 1958, og har siden da forsynt et stort antall fiskere med godt og pålitelig utstyr. Firmaet har siden starten vært innovative og kommet med flere banebrytende og nytenkende løsninger innen fiskeutstyr. Fiskesneller fra Daiwa har helt siden 1960- tallet vært høyt oppe på listene over de beste i verden. Uansett hvilken snelle man velger, kan man regne med verdenskjent kvalitet!

Daiwa har vært, og er fortsatt, et varemerke som utvikler utstyr som gjør fiskingen morsommere, enklere og mer sukessfull. De utvikler ikke bare produkter av høyeste kvalitet, de har også alltid vært dyktige på å utvikle nye materialer. Deres karbonfiber-teknologi har stått uten rivaler helt siden den ble introdusert på markedet. De var også først med å bruke grafitt både i fiskesnellens kropp og rotorer. Senere, i 2007, har også materialet Zaion blitt noe som blir assosiert med dette firmaet.

Her kan du kjøpe både fiskestang og fiskesnelle fra Daiwa, og i sortimentet finnes en del av firmaets prisbelønte varer. Alle produkter er av høyeste kvalitet, noe du vil merke med en gang. Å ha godt redskap gjør fisket morsommere og bidrar også til større fangstmulighet. Daiwas kombinasjon av høykvalitetsmateriale og innovativt design gjør at de topper ønskelisten uansett om man er en nybegynner, hobbyfisker eller proff.

Merket produserer mange gode sneller, og blant dem kan Daiwa Caldia 2500 A nevnes. Dette er en hjulsnelle med unikt design som gjør at den passer like bra til fiske i saltvann som til fiske i ferskvann.

Laster ned...