20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Rapala

/images/product/medium/27788.jpg
False
-25%
/images/product/medium/68366.jpg
False
-40%
/images/product/medium/27816.jpg
YP
True
/images/product/medium/27795.jpg
False
/images/product/medium/27831.jpg
False
/images/product/medium/27838.jpg
False

Rapala

Bedriften Rapala ble grunnlagt av Lauri Rapala i Finland i løpet av 1930-tallet. Han var selv en meget fiskeinteressert mann som ofte gikk ut for å undersøke fiskenes adferd mot hverandre. Ved å studere adferden deres, kunne han lettere forstå hva som krevdes for å lage de aller beste slukene. Lauri Rapala innså at det som var viktig for å kunne skape godt agn, var å på best mulig måte lære seg å imitere mindre fisker for slik å lokke til seg de store. Hva han lærte seg i løpet av de lange stundene i båten, var at de større fiskene angrep de skadde, mindre fiskene i en stim først. Dette førte til at han skapte en sluk som på best mulig vis imiterte en skadet, mindre fisk.

Den første sluken i selskapet Rapalas historie ble produsert ved hjelp av en skomakerkniv, et sandpapir og en bit furubark. Ved hjelp av litt folie og oppfinnsomhetsevne utover det vanlige, kom Lauri til å skape et agn som var en perfekt imitasjon av en skadet fisk, og vips, så var Rapalas første sluk satt til verden. Denne første sluken skapt med så enkle midler og med så mye tålmodighet fra en ensom mann i en båt, er fremdeles den sluken som ligger til grunn for hele produktserien Rapala Original Floating. Dette er en sluk som i dag brukes av sportsfiskere rundt om i verden.

Det som gjør at Rapala fungerer til fiske over hele verden, er at samme regel gjelder overalt: store fisker spiser mindre fisker. Det som gjør at Rapala skiller seg ut fra mengden er at alle Rapalas sluker er testet nøye på fabrikken og ikke en eneste sluk forlater fabrikken uten å først ha blitt nøye evaluert.

Rapala lager også kniver til fiskere. Disse knivene hører til de mest solgte fiskeknivene i verden. Ikke nok med dét, Rapala er også det slukselskapet i verden som holder flest verdensrekorder! Sportsfiskere fra alle verdens hjørner skryter av å ha Rapala i sin samling av sluker og kniver.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...