VAREMERKERLeatherman Tool
Leatherman Tool

Leatherman Tool

Leatherman er en merkevare som er synonym med multiverktøy av høy kvalitet. Det finnes flere merkevarer som tilbyr multiverktøy, men det er få som har fått et lignende gjennombrudd som Leatherman Tool. Hvert verktøy har 25 års garanti, noe som er mer enn dobbelt så lang garantitid som de fleste andre verktøy. Leatherman har satt en høy standard for alle andre som produserer multiverktøy, og dette er den klassiske merkevaren som mange drømmer om. Selv om det kan virke som om Leatherman har eksistert i flere tiår, er det dette et firma som ikke startet før i 1983! Statusen kommer fra den beste mulige kvaliteten i både materiale og funksjon. Med en Leatherman i lommen er man utstyrt til å kunne takle hva som helst.

Foretaket ble grunnlagt av Timothy S. Leatherman og Steve Berliner. Hovedkontoret ligger i Portland, Oregon. Den grunnleggende idéen som handlet om å lage et multifunksjonelt verktøy, resulterte i PST (pocket survival tool), og derfra har produktutviklingen gått raskt. Det første verktøyet som foretaket lanserte, var et verktøy som var inspirert av Leathermans reiser til Europa og Midtøsten, hvor han ofte havnet i forskjellige situasjoner hvor han kunne hatt bruk for nettopp et slikt verktøy. Som mange andre produkter, har produktidéen kommet fra grunnleggernes behov, noe som også innebærer at den er utviklet for reelle situasjoner.

Man finner produkter til både nybegynnere og mer erfarne forbrukere fra Leatherman, og dette gjør at det finnes en Leatherman for enhver tid i livet! De skikkelig avanserte variantene er utmerket for den med stort behov og erfaring. For de yngre som ønsker en Leatherman, er kanskje versjonen Sidekick, som kan takle de fleste situasjoner, et bedre valg. Leatherman er ikke bare brukervennlige og funksjonelle, men også komfortable med gode titanhåndtak. Du er velkommen til å utforske utvalget!

Laster ned...