MSR

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Viser side 1 av 4

MSR

MSR har eksistert siden 1969 og er et kjent varemerke for eventyrere. Produktene deres er populære blant både nybegynnere og eksperter innen fjellklatring, og de står for høy kvalitet. Sikkerhet er viktig uansett klatrenivå, og har man dårlig utstyr innebærer dette en risiko for alle involverte. Det var Larry Penberthy som startet MSR i Seattle. Dette er også hjembyen til det minst like kjente merket Therm-a-Rest. Disse to merkene har gjort turer trygge, komfortable og morsommme i hele førti år. Larry Penberthy jobbet med å teste sikkerhetsutstyr i Seattle, og oppdaget da at utstyret ikke var sikkert nok. Dette førte til utviklingen av MSR og man fokuserte på å utvikle 100 % sikkert utstyr.

MSR har et sortiment som ikke bare handler om klatring. De selger også telt, snøsko, bærbare komfyrer, vannfiltre og snøredskaper. Med produkter fra MSR blir livet betydelig enklere for alle friluftsentusiaster. Ingen kan forutse hva som kan skje i løpet av en klatretur, men finnes det godt sikkerhetsutstyr kan man takle hva som helst.

Tradisjonen tro, er MSR grundig i sin produktutvikling både når det gjelder sikkerhet og utstyr. Ett av mange eksempler er multifuel-kjøkkenet deres, MSR XGK EX. Det er ett av markedets sikreste og beste friluftskjøkken, uten å bli hverken tungt eller stort. For å peke på en rød tråd i sortimentet, handler alt om at det skal være praktisk, enkelt og stabilt. Det er dette som ligger bak suksessen til MSR.

Populære varemerker

Laster ned...