20% på valgfrie løpesko!
Kode: RUN20 | *Ikke On. Fra veil. pris t.o.m. 14.4.2021.
 »
Reusch

Reusch

Reusch er en merkevare som lager hansker av ypperste kvalitet for de hardeste utfordringene! I 1934 ble de første hanskene laget av grunnleggeren Karl Reusch. Disse ble sydd for hånd for å sikre høyest mulig kvalitet. Foretaket vokste seg sakte frem til år 1972 når gjennombruddet kom. Sønnen Gebhard ble en del av virksomheten med en ny kolleksjon av vinterhansker, og merkevaren ble en vinner. Alpinistene begynte å bruke hansker fra Reusch, og i dag er vintersport et hovedfokus for virksomheten. Rett etter suksessen innen skigåing og vintersport, ble det tatt initativ til ytterligere et samarbeid. Denne gangen med den tyske keeperen Sepp Maier. Samarbeidet resulterte i kanskje verdens første spesiallagde keeperhansker, noe som tok fotballverdenen med storm. Kanskje det var hanskene som bidro til at Tyskland vant VM året etter?

I dag er foretakets hansker førstevalget for en rekke keepere i toppsjiktet. Nye materialer og innovativt design preger hanskene, som mange ser på som de beste i verden.

Til tross for at fotball og Resuch er tett forbundet med hverandre, er alpinidrett en enda større del av virksomheten. Med de nye materialene som foretaket har vært med på å utvikle, har funksjon og komfort økt kraftig for verdens alpinutøvere. Sponsing er ikke noe nytt for Reusch, som har utstyrt en rekke ulike idrettsutøvere med både hansker og annet utstyr. Man finner mange gullvinnere fra verdenscuper blant de som har blitt sponset av Reusch.

Å velge hansker og utstyr fra Reusch innebærer å investere i kvalitet, og en historie som er unik innenfor både fotball og alpinidrett. Outdoorexperten har flere produkter fra denne hanskegiganten.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...