VAREMERKERPlano
Plano

Sortering:

Produkter pr side:

Plano

Plano er et foretak som er grunnlagt med tanken på at frilufts- og outdooreventyr er mer enn fisken du fanger eller sporten du utøver. De hevder at det er opplevelsen i seg selv som er viktig. Å kunne oppleve naturen på nært hold som i et eventyr er grunn nok, og dette kan og bør være et mål i seg selv. Stadig flere deler denne oppfatningen om å gå fjellturer, kaltre, padle eller dra ut på eventyr, og det har blitt en fenomen som deles av stadig flere mennesker.

Foretaket oppfordrer alle til å være mer aktiv utendørs. Med hjelp av produkter fra merkevarer som Plano, blir turen til noe som du husker lenge. Å ha muligheten til å ta vare på naturen på best mulig måte ved å benytte seg av det beste utstyret, er i dag en selvfølge. Plano er et foretak som drives av personer som har en stor interesse for outdoor-liv. Flere av produktene i sortimentet blir ikke bare testet av profesjonelle, men også av personalet! Kunnskapen om fordeler og ulemper er dermed tett bundet til de som selger varene.

Merkevaren har produsert godt og pålitelig utstyr for friluftsentusiaster i 60 år. Den lange erfaringen bidrar med stor innsikt i hva som kreves og ikke kreves. Uansett om man er fisker, jeger eller om man bedriver andre sporter utendørs, kan man kjøpe utstyret sitt fra Plano og være trygg på at man har tatt riktig valg.

I dag har Plano kjøpt opp mange foretak, og de merkevarene som går under Plano er Ameristep, Avian-X, Barnett Crossbows, Caboodles, Creative Options, Evolved, Flextone, Frabill, GroundEFX, Halo Optics, Plano Molding, Wildgame Innovations og Zink Calls. Med så mange merkevarer finnes det meste som du kan komme til å trenge.

Laster ned...