VAREMERKERRöhnisch
Röhnisch

Sortering:

Produkter pr side:

Röhnisch

Firmaet Röhnisch ble grunnlagt for ca 60 år siden og har vært ivrig etter å være en del av menneskers daglige streben etter bedre helse og energi. Man har allerede fra begynnelsen av sørget for å inspirere mennesker til en friskere og sunnere tilværelse gjennom trening. Treningsklærne fra Röhnisch er komfortable og lette å like. Det er ikke hvem som helst som står bak varemerket, det er nemlig ingen ringere enn Sverigemesteren i turn, Hellmut Röhnisch. En kombinasjon av høy kvalitet og komfortable plagg har gjort Röhnisch til en selvsagt favoritt for mange som lever et aktivt liv.

På 1980- tallet var Röhnisch raske med å begynne å lage aerobicsplagg. Dette klarte Röhnisch lett, og klærne deres ble favoritter for mange. På 1990- tallet begynte man å lage badeklær og på begynnelsen av 2000- tallet kom den første golfkolleksjonen som bar varemerkets navn. I dag kan man kjøpe både klær, tilbehør og annet fra Röhnisch. Uansett hva man velger er høy kvalitet en rød tråd. Röhnisch har også klær i store størrelser så alle kan finne fine og komfortable plagg å trene i.

Röhnisch har sørget for å skape produkter for det aktive mennesket i flere tiår, og de vet hva de gjør. Produktene fra Röhnisch er holdbare, smarte og i høyteknologiske materiale som er fine og anvendelige. Med produkter fra et varemerke som Röhnisch er man alltid på den sikre siden når det gjelder kvalitet og komfort.

Röhnisch har også Limited Edition kolleksjoner som man kan kjøpe. Det er alltid gøy med Limited Edition da det er en mindre og eksklusiv kolleksjon som de fleste ikke har. Vil du være alene om dine klær på gymmen er dette en bra og enkel måte.

Populære varemerker

Laster ned...