20% på regnklær, skalljakker, skallbukser, støvler og gensere*
Kode: MID20 | *Ikke Norrøna & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 16.6.2021.
 »
VAREMERKERStrike Wire
Strike Wire

Strike Wire

Strike Wire er produkter fra det alltid så populære og pålitelige varemerket CWC. Siden 1992 har CWC forsynt fiskere med førsteklasses produkter innen fiske og er i dag ledende distributører av redskap for predatorfiske i skandinavia. De jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og forsyner markedet med spesialproduktet av den høyeste kvalitet.

CWC står for Catch With Care og er "Skapt for fiskere, av fiskere". Fiskeutstyr som blir utviklet ut i fra brukerens ønskemål og evalueringer er alltid redskapet som gir det beste resultatet. Dette kan være en av grunnene til at CWC har sett en slik fremgang de seneste årene. Strike Wire kommer i en rekke former og typer. Både fletteliner som nylonliner og fortomsmateriale finnes i deres sortiment. For å gi de best mulige forutsetningene for proff-fiske har fiskeliner fra StGrike Wire ulike egenskaper og sammensetninger. Deres fletteliner finnes i Multi Color X8, Extreme, Ice Braid, Pred8or X8, Red Strike, Vertical og Vertical Braid. Vertical og Vertical Braid er designet for vertikalfiske og Multi Color X8 fungerer bedre ved havsfiske.

Nylonlinene fra Strike Wire er omtalt for sin høye bruddstyrke. Hard Core Mono utmerker seg tydelig og har alle de egenskaper en laksetroller trenger. Er du ute etter en meget slitesterk fiskeline er dette et alternativ å utforske. Denne fungerer utmerket til både trollingfiske og landfiske etter laks.

Fortomsmaterialet fra Strike Wire har en kjerne av Dyneema eller fluorocarbon. Dyneema- fiberet er et polyethylenfiber som er hele 15 ganger sterkere enn vanlig stål regnet i forhold til vekten. Fluorocarbon er en litt hardere variant av nylonline og egner seg for tøffere fiske. Linen blir i prinsippet gjennomsiktig i vannet som forenkler fangst av fisk som er mer sky.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...