10% ekstra rabatt på løpesko & ryggsekker til løping* | Kod: RUN10
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”. Trekkes fra nåværende pris. Gyldig til 18.8.2022.
 »
BFT

BFT

BFT står for Big Fish Tackle, og fiskeredskapene deres kan takle alle typer fisk uansett størrelse. Merkevaren har bygget opp ryktet sitt ved å holde ekspesjonell kvalitet og slitestyrke i produktene sine. BFT har eksistert siden 1992, og foretaket er ledende innen rovfiskeutstyr i Skandinavia. De leverer gode og rimelige produkter som gjør at fiskingen blir morsommere! Fiskeutstyret brukes av både fritidsfiskere og av profesjonelle i diverse vann og situasjoner.

Menneskene bak BFT har en brennende interesse for fiske, og har selv testet produktene før de selges. Siden virksomheten drives av entusiaster, kan man stole på at en rekke problemer og utfordringer allerede er tatt hånd om. BFT har distributører rundt om i Europa, og produktene deres er populære blant mange som fisker. Man finner fiskeredskapene deres blant annet i Norge, Frankrike, Danmark, Finland og Nederland. Produktene som distribuerers dekker alle delene av fisket. Sneller, stenger, ekkolodd, kamuflasjeklær, vesker, garn, kamuflasje, verktøy, tilbehør, snaps, kroker, klær, trollingtilbehør og solbriller.

En av deres bestselgere er agnbokser med generøs lagringsplass. De er av svært god kvalitet og lages for å være enkle å håndtere med én hånd. Disse boksene lages av slitesterk plast som tåler hard bruk og slitasje.

Merkevaren har produkter som både er slitesterke og rimelige. Da fiske er en aktivitet som fort innebærer enkelte kostnader, er det populært med et kvalitetsmerke som har valgt å gjøre utstyr tilgjengelig til en god pris, uten å gå på bekostning av design, funksjon eller kvalitet. Velkommen til å se utvalget vårt av BFT-produkter!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...