VAREMERKERMustad
Mustad

Sortering:

Produkter pr side:

Mustad

Mustad har produsert fiskekroker av høy kvalitet helt siden 1877. Produksjonen av fiskekroker ble startet opp i Gjøvik i regi av Hans Mustad og Ole Mustad. Ole Mustad var svigersønnen til Hans Skikkelstad som grunnla selskapet allerede i 1832. På den tiden drev de med produksjon av spiker og metalltråd for gjerder.

Mustad produserer utenom fiskekroker også fiskeliner og klær tilpasset for fiske. I dag er Mustad et stort varemerke innen fiskeutstyr og de har et stort utvalg innen nettopp dette. Varemerket er kjent for å produsere pålitelige produkter av høyeste kvalitet og slik har det vært helt siden de begynte å ta seg fram innen denne bransjen. Mustad er et verdenskjent varemerke som uhindret tar seg frem på det internasjonelle markedet og som får nye fans hvor enn det kommer.

De har gjennom årene imponert med sine produkter, og foretakets kunnskap gjenspeiler seg i alt fiskeutstyret som bærer deres signatur. Med kroker som passer for en imponerende mengde ulike typer fiske og med snart 150 års erfing i sin produksjon av fiskekroker, har de etablert sin posisjon på markedet. Mustad oppfyller alle de krav man kan tenkes å stille til sitt fiskeutstyr, og å ha med seg deres produkter ut på fisketuren gir deg ofte god fiskelykke. Selv innen fiske har spørsmålet om materialer blitt enda viktigere. Med nye materialegenskaper kan man raskt se bredere bruksområder og mindre slitasje.

Hva er det Mustad utmerker seg med? Jo kombinasjonen av erfaring, valg av materiale, smart design, en åpenhet for nye idéer og interesse for fiske. Er du ute etter god kvalitet har dette varemerket kroker for de aller fleste tilfeller og det skal mye til for å ikke finne det man søker etter.

Laster ned...