20% på valgfri jakke!
Kode: JACK20 | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 12.4.2021.
 »
Salmo

Salmo

Salmo er en av fiskeverdenens suksesshistorier. Dette foretaket har helt fra starten av hatt gode og pålitelige fiskekroker som brukes av mange fiskere. Foretaket ble grunnlagt i Polen av Peter Piskorski og Rado Zaworski. De gikk på samme college og tok eksampen i biologi for 15 år siden. Både Peter og Rado har hatt en glødende interesse for å fiske helt siden de var barn. Interessen og kunnskapen ledet til at de begynte å produsere fiskekroker. De solgte så fiskekrokene sine, og foretaket deres har siden havnet på bestselgerlisten.

Blant profesjonelle fiskere og i fiskemagasiner hører, ser og leser man stadig kommentarer om Salmo. Til tross for at merkevaren allerede produserer fiskekroker i toppklasse, jobber de stadig med å forbedre produktene sine. Dette innebærer at markedet alltid kan regne med at Salmo er på pletten når man trenger gode og rimelige fiskekroken til å ha med seg på fisketuren.

Salmo lager forseggjorte fiskekroker som både lokker til seg fisken, og som er vakre å se på. Man merker at det finnes en stor interesse og en stor forkjærlighet til sportsfiske bak disse fiskekrokene, og de er behagelige og enkle i bruk. Krokene finnes i flere versjoner som gjør at de passer til mange ulike typer fiske. Salmo Bullhead Floating er effektivt både i små, raske elver og i større sjøer. Salmo Fatso Floating og Salmo Floating Sinking er tilpasset til større fisk, og man kan regne med å få både gjedde og gjørs på kroken. Salmo hornet Floatin er en av de mest populære fiskekrokene fra Salmo, og denne sorten kommer i en rekke ulike fargekombinasjoner for å passe til ulike fiskesituasjoner.

Her kan man også kjøpe Salmo Ice Lider som er en multifunksjonell pilk med en åpen spiralkonstruksjon og med et godt og gripevennlig håndtak i neopren.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...