VAREMERKERSalmo
Salmo

Sortering:

Produkter pr side:

Salmo

Salmo er en av fiskeverdenens suksesshistorier. Dette foretaket har helt fra starten av hatt gode og pålitelige fiskekroker som brukes av mange fiskere. Foretaket ble grunnlagt i Polen av Peter Piskorski og Rado Zaworski. De gikk på samme college og tok eksampen i biologi for 15 år siden. Både Peter og Rado har hatt en glødende interesse for å fiske helt siden de var barn. Interessen og kunnskapen ledet til at de begynte å produsere fiskekroker. De solgte så fiskekrokene sine, og foretaket deres har siden havnet på bestselgerlisten.

Blant profesjonelle fiskere og i fiskemagasiner hører, ser og leser man stadig kommentarer om Salmo. Til tross for at merkevaren allerede produserer fiskekroker i toppklasse, jobber de stadig med å forbedre produktene sine. Dette innebærer at markedet alltid kan regne med at Salmo er på pletten når man trenger gode og rimelige fiskekroken til å ha med seg på fisketuren.

Salmo lager forseggjorte fiskekroker som både lokker til seg fisken, og som er vakre å se på. Man merker at det finnes en stor interesse og en stor forkjærlighet til sportsfiske bak disse fiskekrokene, og de er behagelige og enkle i bruk. Krokene finnes i flere versjoner som gjør at de passer til mange ulike typer fiske. Salmo Bullhead Floating er effektivt både i små, raske elver og i større sjøer. Salmo Fatso Floating og Salmo Floating Sinking er tilpasset til større fisk, og man kan regne med å få både gjedde og gjørs på kroken. Salmo hornet Floatin er en av de mest populære fiskekrokene fra Salmo, og denne sorten kommer i en rekke ulike fargekombinasjoner for å passe til ulike fiskesituasjoner.

Her kan man også kjøpe Salmo Ice Lider som er en multifunksjonell pilk med en åpen spiralkonstruksjon og med et godt og gripevennlig håndtak i neopren.

Laster ned...