VAREMERKERBlue Fox
Blue Fox

Blue Fox

Blue Fox er et varemerke å stole på når det kommer til å fange fisk! Firmaet selv sier at de vil tilby produkter som gjør at alle fiskehistorier, der man har benyttet seg av deres produkter, får en lykkelig slutt. Med et utgangspunkt som handler om å gi sine kunder lykkelige fiskestunder, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor deres produkter har blitt så populære blant fiskere. En lykkelig slutt på fisketuren med fisk til å ha med seg hjem, er et av de fremste ønskene når alt kommer til alt.

Varemerket tilbyr produkter av høyeste kvalitet og man trenger ikke bekymre seg for at fiskeslukene skal gi deg noen kjedelige overraskelser når det gjelder form, funksjon og bruk. Disse fiskeslukene blir man nemlig bestevenn med etter første gangs bruk! Disse fiskeslukene har over tid vært stilbyggere med sitt rike tilbud. Uansett hva slags fiske du brenner for, kan du regne med å finne hva du ser etter.

Her hos oss på Outdoorexperten kan man velge mellom en mengde ulike fiskesluker fra Blue Fox og de er alle laget i lokkende fargekombinasjoner. Å få napp ved hjelp av disse slukene er bare et spørsmål om ”når”. Blandt de fiskeslukene vi tilbyr kan blant annet Blue Fox Akka Blänke nevnes. Foruten denne publikumsfrieren finnes også klassikere som Arctic Charmer, Bergmans Prisma, Inkoo, Esox, Lucious Long og Möresilda.

Blandt disse fiskeslukene fra Blue Fox finner du sånne som er tilpasset til sjøørretfiske, røye- og ørretsfiske, gjeddefiske og mye annet. Avhengig av hva du vil fiske og hvilken metode du foretrekker, kan du ringe inn hvilken sluk som passer best til å bistå deg under fisket!

Laster ned...