Salter

Sortering:

Produkter pr side:

Salter

Salter er en britisk produsent av diverse vekter og de er kjent i mange land for sine presise vekter av den beste kvalitet. Uansett om man er ute etter en kjøkkenvekt, baderomsvekt, kroppsanalysevekt eller en liten og nett lommevekt, leverer Salter slike gode produkter i høy kvalitet. De har et bredt tilbud og har vært aktive helt siden 1760. Dermed har de vært med på de store forandringene fra analogt til digitalt. Som vanlig er tradisjonelle merker ofte forløpere når det gjelder funksjon og kvalitet.

Å satse på kvalitet uansett hva det gjelder her i livet, vil nok alltid foretrekkes, og med Salter kan man forene den beste kvaliteten med en god pris. En av storselgerne i sortimentet er Salter Samson. Noe som kjennetegner dette produktet er nøyaktigheten. En versjon som klarer opp til 5 kg, har en nøyaktighet på 25 gram. Men en større versjon som kan håndtere vekt opp til 20 kg, har en nøyaktighet som er ned til 100 gram. Det som ofte avgjører kvalitetsfaktoren hos en vekt er enten om den er nøyaktig mellom produkter i samme serie, og om resultatene er konsistente. Salter er kjente for å klare disse testene i praksis.

Her på Outdoorexperten kan du velge mellom å kjøpe Salter Little Samson 10 kg, Salter Little Samson 3 kg og Salter Little Samson 6 kg. Uansett hvilken av disse som passer akkurat deg og dine behov kan du regne med å få nøyaktighet og presisjon i din vekt.

Salter Little Samson er perfekt å bruke når man er ute på fisketur eller et annet spennende eventyr der en vekt kan være nyttig.

Populære varemerker

Laster ned...