15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Kamasan

-51%
/images/product/medium/41623.jpg
5Lb0.165Mm2.25Kg
False
-69%
/images/product/medium/33553.jpg
False

Kamasan

Kamasan er kjent i flere deler av verden for fiskekrokene sine, som er av aller høyeste kvalitet. Fiskekrokene brukes flittig, og de beste er blant annet Kamasan Aberdeen Short Shank, Kamasan Eyed Whisker Barb og Kamasan Wide Gape Specialist. Disse krokene er rimelige og av svært høy kvalitet. Vil du ha kroker som tåler stor belastning, er Kamsan en merkevare å regne med.

Med kroker fra Kamasan kan man fiske både større rovfisk og mindre slag. Krokene deres passer både for mais- og pastaagn, for meitemark, mark og mygglarver. Kamasan Wide Gape Specialist er en fiskekrok som har vist seg å være effektiv ved regnbueørretfiske, som mange fiskere i norden er interesserte i. Med et stort utvalg og alltid like høy kvalitet på krokene, har Kamasan gjort seg bemerket på markedet. Det finnes en krok for alle, og man kan uten tvil kjøpe med seg en rekke kroker med det samme.

Kamasan er raske med å benytte seg av den teknologien som finnes tilgjengelig, og de har en stor utviklingshistorie. I takt med at det kommer nye og sterke materialer, er sjansen stor for at det kommer til å finnes i de krokene som kommer fra denne solide merkevaren innen fiske. Enkelte av krokene er rustbehandlet for at de skal passe for havsfiske, og dette er bare ett eksempel på hvordan produktene deres alltid er tilpasset etter det fiske som krokene er beregnet på.

Med kroker fra Kamasan får man sikre kroker som er pålitelige og som passer til tunge fisker. De finnes i forskjellige størrelser slik at man enkelt finner den kroken som passer en best. Uavhengig av hvilken type fisk man håper å få på kroken, er Kamasan klar til å hjelpe.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...