Myran

Sortering:

Produkter pr side:

Myran

Myrspinnaren så dagens lys i 1948. Det var i Simlångsdalen Paul Johansson leverte inn sitt patent på denne klassiske spinneren og siden da har det blitt produsert en stor mengde spinnere under dette navnet. Det er ikke en overdrivelse å si at alle svenske fiskeinteresserte har benyttet seg av en spinner fra Myran. Skulle man ha klart å gått glipp av å teste ut Myran har man noe å se frem til. Disse produktene er godt testet og populære blant både unge og gamle, nybegynnere og mer profesjonelle fiskere. Merkevaren er rett og slett et lite stykke svensk fiskehistorie som fortsetter å skrives den dag i dag.

Myran er kjent langt utenfor de svenske grenser og det har kommet rapporter både fra Japan og Russland om fangst av fisk der man har tatt i bruk Myran. Blant fiskere er det et pålitelig varemerke som hører sammen med godt håndtverk, lang erfaring, høy kvalitet og smart design. Denne kombinasjonen gjør at få kjenner på skuffelse når de kommer hjem etter fisket.

Produktene fra Myran er ekstraordinære med veldig gode fangstegenskaper, og uansett hvilken sort man velger så kan man være sikker på at man har valgt et produkt som kommer til å gjøre fisketuren til en suksess.

Myran finnes i en rekke ulike slag der noen eksempler av de mest populære produktene er Myran Wipp, Myran Akka, Myran Toni-Z, Myran Panter, Myran Lilla My og Myrspinnaren. Dette er bare eksempler og det finnes flere varianter å velge mellom. Hvis man vil teste andre typer spinnere fra Myran samtidig kan man kjøpe seg et sett. Her selger vi for eksempel en boks med Myran Mira, Myran Toni og Myran Panter til en veldig gunstig pris.

Populære varemerker

Laster ned...