15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Shimano

-40%
/images/product/medium/68713.jpg
MoonShine
True
-42%
/images/product/medium/74222.jpg
False
-40%
/images/product/medium/74221.jpg
False
-55%
/images/product/medium/68718.jpg
False
-55%
/images/product/medium/68720.jpg
False
-45%
/images/product/medium/74224.jpg
False

Shimano

I 1921 grunnla Shozaburo Shimano, Higashi Minato - Sakai City, virksomheten Shimano Iron Works som fremdeles bærer hans etternavn. De første lokalene var billige i pris og maskinene bestod av en lånt metalldreiebenk. Hovedfokus var å produsere tannhjul til sykler. Idag, mange år senere, fortsetter sykkelteknologi å være en grunnpilar for organisasjonen. I 1956 foredlet de håndverket og påbegynte sin produksjon av bakgir til sykler. Allerede året senere kom de også ut med sine første navgir. Selskapet har siden 1921 vært opptatt av å gå fremover og ved siden av produksjonen blir det gjort kontinuerlige forbedringer av produksjonsmåter, materialer, teknologi og forbedringsområder i virksomheten. På begynnelsen av 1960 tallet ble gir fra Shimano vist for første gang i USA der sykkelsalget var stort. I 1965 ble selskapet etablert i USA og med dette tok de steget inn i et nytt paradigme for merkevaren. I 1972 tar de samme kurs mot Europa med sitt første kontor i Tyskland.

I tillegg til å åpne virksomheten i Europa, bringte 1970-tallet en helt ny kundegruppe. Som en videreutvikling av sortimentet valgte Shimano å prøve seg på fiskemarkedet hvor de i dag er velkjente som produsenter av fiskestenger, haspelsneller og haspelsett.

Shimano er ett av de selskapene som har klart det kunststykket det er å gå inn i nye markeder, ekspandere internasjonalt og utforme en større industri uten å fire på kvaliteten og styrken i produktspekteret. Varemerket finner en i dag blant fritidsutstyr i en rekke ulike kategorier. Fremfor alt sykling og fiske. Med en snart 100 år lang tradisjon har man en bred kundegruppe og representasjon over hele verden. Fiskeutstyr har for mange blitt forbundet med sortimentet til Japanske Shimano. Sykkeldeler står nå for 75 % av virksomhetens aktivitet, fiskeutstyr 23 % og de øvrige for omkring 2 %. Europa er det største eksportmarkedet men nærmere 20 % av salget er også i USA.

Den som vil ha fiskeutstyr som varer i år etter år, kan vinne mye på å utforske Shimano!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...