VAREMERKERThermarest
Thermarest

Avdeling:

Farge:

Liggeunderlagslengde:

Liggeunderlagstype:

Liggeunderlagsvekt:

Produsent:

Sesonger:

Sovepose fylling:

Størrelse:

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • 3
  • Viser side 1 av 3

Therm-a-Rest

Therm-a-Rest ble grunnlagt av flyingeniører og backpackere. Idéen til foretaket dukket opp på 1970-tallet, og varemerket har solgt en rekke produkter over hele verden siden den gang. Sortimentet deres finnes i mange land, blant annet i Norge. Therm-a-Rest revolusjonerte friluftsverdenen da de utviklet komfortable liggeunderlag til friluftsinteresserte, som var enkle i bruk. Disse produktene er tilpasset for fjellturer og er både lette og lettvinte. Alt for å dekke behovet for komfort, uten å ta opp plass eller tilføre uønsket ekstravekt.

Det første Therm-a-Rest-produktet som ble produsert var et selvoppblåsbart liggeunderlag. Dette var det første i sin kategori, og ble raskt populære. 30 år senere gikk Therm-a-Rest sammen med foretaket MSR, og siden den gang har de vært et av de ledende foretakene som produserer villmarksutstyr. I dag er det ikke bare liggeunderlag du kan få fra Therm-a-Rest, men også tilbehør som puter og reisepledd. Alle produktene deres holder samme høye kvalitet, og man kan være sikker på at man får god komfort selv når man er utendørs.

Nå har verden fått ta del i Therm-a-Rest og de nyskapende produktene deres i mer enn 40 år. Samtidig øker interessen for produktene deres den dag i dag. Det er få friluftsmennesker som ikke er kjent med Therm-a-Rest, og man kan uten problemer si at dette foretaket har toppet listene over populære produkter helt siden starten. Therm-a-Rest har vunnet mange priser og utmerkelser av Backpacker Magazine og deres lesere opp gjennom årene.

Populære varemerker

Laster ned...