25% på jakker & bukser
KODE: JP25
Se betingelser. »
Abu Garcia

-34%
/images/product/medium/73910.jpg
False
-37%
/images/product/medium/68500.jpg
RedHead
True
-45%
/images/product/medium/30507.jpg
False
-52%
/images/product/medium/68502.jpg
False
-33%
/images/product/medium/68503.jpg
Pike
True

Abu Garcia

Abu Garcia er et svensk firma som lager sportsfiskeutstyr. Hovedkontoret ligger i Svängsta ved Mörrumsån i Karlshamns kommune, Sverige. Firmaet har eksistert siden 1921, da gründeren Carl-August Borgström grunnla AB Urfabriken (ABU). I begynnelsen av firmaets historie var det lommeur, vekkerklokker og telefonkontroll-ur som ble lagd. I 1934 da sønnen Göte Borgström tok over, gikk de over til å produsere taksametre isteden. I løpet av noen år hadde Göte Borgström utformet verdens minste taksameter. Samme år startet andre verdenskrig, og firmaet tok enda en U-sving. Som resultat av den vanskelige tiden som kom, bestemte de seg for å fokusere på spinnsneller for sportfiske. Midt under krigen i år 1941 ble den første spinnsnellen som gikk under navnet Record lansert. Siden da har firmaet valgt å fortsette innen sportfiskeutstyr. I dag er Abu Garcia en del av Pure Fishing som er verdens største firma i sportsfiskebransjen.

Blandt sportfiskere anses Abu Garcia for å være et av de varemerkene som leverer noen av de mest høykvalitative produktene innen sportfiske. Den lange erfaringen og store kompetansen i virksomheten er grunnlaget for deres produksjon og resultatet er enestående bra! Produktene fra Abu Garcia er holdbare og pålitelige. I en sport som fiske er utstyret avgjørende for resultatet. De som ikke vil ta risikoer velger ofte Abu Garcia og Outdoorexperten har en bred kolleksjon fra dette kjente firmaet.

Abu Garcia er et av de varemerkene som hele tiden jobber med forbedring og innovasjon. Flere spinnsneller har fått større utmerkelser, Abu Garcia Revo MGXtreme LH. I egenskap av å være en kjent produsent innen fiskeutstyr, og med den store autoriteten de har fått, har de kunnet bidra til utviklingen innen sportfiske. I dag er de synonyme med høy standard og setter kursen for mange andre i sin bransje!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...