VAREMERKERCarson
Carson

Sortering:

Produkter pr side:

Carson

Carson Optical ble grunnlagt i 1990 av Richard Cameron. Siden starten har Carson produsert diverse praktiske kikkerter, linserensere og den alltid like populære Carson AdventurePak. Dette settet inneholder alt som trengs når du er ute i naturen: en kompakt 5 x 30 mm kikkert, en lommelykt, et håndkompass og en kombinert fløyte/termometer. I dag selger Carson kikkerter, teleskop, mikroskop, forstørrelsesglass og deler til avansert fotografering. Det er likevel hovedsakelig kikkerten som har gjort Carson til et kjent navn. Kikkerter fra Carson er både funksjonelle, enkle å håndtere og i stilrent praktisk design. Dette har gjort kikkertene til favoritter blant mange friluftsentusiaster.

Carsons sortiment har vokst jevnt og de har alt som er relatert til kikkerter, kompass og geværsikter i sortimentet sitt. De fleste av produktene fra Carson er kompatible med de øvrige og utgjør til sammen en veldig godt fungerende enhet. Uansett om du vil kjøpe en vanlig kikkert eller en mer avansert som passer for nattsyn, har Carson en kikkert som vil oppfylle kravene dine.

Carson Mini Aura Night Vision er et eksempel på nattkikkert fra Carson. Den lar deg se opp til 25 meter i totalt mørke og har et synsfelt på 19 grader. Denne kikkerten er helt og holdent digital, kompakt og lett som så mange andre av Carsons produkter. Bedriften har en uttalt ambisjon om å produsere godt og rimelig utstyr som kan være tilgjengelig for de aller fleste! I forhold til sin utvidelse på et internasjonalt marked, har de kommet et godt stykke på veien!

I USA, hvor hovedkontoret ligger, er Carson markedsledende innen salg av forstørrelsesglass. Carson er også et av de ledende bedriftene når det gjelder å forsyne markedet med kikkerter av ulike typer. I USA har de fått mye god publisitet gjennom blader som Outside Magazine, Popular Mechanics, Wire Magazine og Field and Stream. Produktlinjen hylles for sine produkter av høy kvalitet og alle er veldig prisgunstige.

Laster ned...