VAREMERKERChaco
Chaco

Sortering:

Produkter pr side:

795 kr 318 kr

Chaco

Siden 1989 har Chaco laget gode og funksjonelle sandaler for den miljøbevisste forbrukeren.

Mark Paigen arbeidet som en veteran blant Coloradoelvens guider da han utformet og grunnla firmaet, som da fikk navnet Gecko. Mark Paigen ville utforme den, etter hans mening, optimale sportsandalen. En sandal som skulle sikre maksimal komfort og holdbarhet. Produktene fikk snart en lojal skare kjøpere blant andre elveguider og andre som levde og arbeidet rundt vannet. Firmaet utviklet seg videre og byttet navn fra Gecko til Chaco. Gekkoøglens signatur finnes fortsatt i flere mønster og i logoen som forestiller øglen.

Chacos sandaler skal være lette å bruke i mange sammenhenger og situasjoner. De ska være komfortable og et førstehåndsvalg ved eventyr. Yttersålen er utformet med antiskli-design og de doble reimene på oversiden holder foten stødig på plass. Fokus har vært at sandalerna skal kjennes akkurat like komfortable uansett om man befinner seg ved stranden eller ute i vannet. Fotsengen er velformet for å gi maksimal støtte til foten, og reimene er laget av hurtigtørkende polyester.

Chaco brenner for miljøspørsmål. I deres produksjon bruker man miljøvennlige materialer og deltar i ulike veldedighetsprosjekter. Blandt de miljøvennlige materialene kan yttersålen EcoTread nevnes. Denne finnes i flere sandaler. EcoTread betyr at sålen er laget i gjenvunnet gummi. Da hele sandalen er lagd med syntetiske materialer, er den perfekt for veganere eller andre som vil ha dyrevennlige sko. Chacos sandaler lages for kvinner, menn og barn. Dette er en del av at Chaco har bygget opp et fellesskap rundt sine sandaler. Den som er på eventyr i et par Chaco kan mer enn gjerne tagge dette i sosiale medier, som på Instagram eller twitter. Dette for at Chaco-brukere skal kunne dele sine erfaringer med hverandre. Man bruker da taggen #chaconation. Mange inspirerende bilder med denne taggen har blitt samlet på Chacos webside.

I dag lager Chaco mer enn bare sandaler, til tross for at sandalene er det største produktet. I tilbudet finnes også tilbehør, skjerf, armbånd, hundebånd og hundehalsbånd. Akkurat som til reimene i Chacos sandaler finnes det adskillige mønstre å velge mellom.

Laster ned...