15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Pieps

-44%
/images/product/medium/43907.jpg
False
-38%
/images/product/medium/52574.jpg
False

Pieps

Siden 1972 har foretaket Pieps forsynt markedet med sikkerhetsutstyr for vintersport. De har utmerket seg i mange år gjennom sitt brede produktutvalg, med slitestyrke og funksjon som er grundig testet. Om du er ute i lavt terreng er sikkerhet alfa og omega. Ved eventuelle snøskred skjer alt veldig fort, og uten rett utstyr er risikoen uungåelig. Med over 40 år i bransjen vet Pieps alt man kan vite om risikovurdering og forberedelser. Det er kanskje dette som er en av grunnene til den høye statusen de har innen alpinsport. Siden 2012 har Pieps vært under Black Diamond, men som en frittstående merkevare.

Filosofien bak merkevaren formuleres på følgende måte: unconditional reliability (eller uvilkårlig pålitelighet, fritt oversatt). Når situasjonen er et faktum, er det ingenting annet enn funksjon og effektivitet som spiller noen rolle. Utvalget fra Pieps er stort, og dekker ikke bare katastrofeutstyr. De leverer også utstyr som forebygger risiko og farlige situasjoner. De produserer også ryggsekker for å enkelt kunne ha med seg det utstyret man trenger.

I sortimentet finner du både klassiske og moderne komponenter. For å ligge i teten, er de bevisste på å innlemme nye teknikker i produktene sine. Ett eksempel er de tekniske innovasjonene som ligger bak foretakets sender. Med disse gjør man arbeidet med søk etter snøskredoffer mye lettere. Dette innebærer også at sjansene for å bli reddet, økes radikalt. Blant de mer tradisjonelle produktene finner du søkestenger eller "probes", som har fått nye materialer for enklere bruk. Med disse kan man måle snødybde og effektivisere søk etter snøskredoffer. Pipes ligger på toppen av salgslistene av snøskredalarm i Norden, og brukes av både beboere og turister i fjellene. Trygghet og sikkerhet oppsummerer denne virksomheten. Pass på at du er forberedt neste gang du er ute i alpint terreng!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...