20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Ulvang

-45%
/images/product/medium/66337.jpg
False
/images/product/medium/76983.jpg
False
-32%
/images/product/medium/76980.jpg
False
/images/product/medium/73802.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76982.jpg
BlackCharcoalMelange
True
-20%
/images/product/medium/78164.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76978.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76979.jpg
False
/images/product/medium/71906.jpg
False
-32%
/images/product/medium/76981.jpg
False

Ulvang

Ulvang er (som merkenavnet antyder) et merke med kobling til den olympiske mesteren Vegar Ulvang. Ulvang var med å opprette firmaet og hjalp til med å utvikle de produktene man nå finner i sortimentet deres. Produktene er derfor testet av profesjonelle allerede før de har kommet ut på markedet. Klærne fra Ulvang er lagd for å gjøre aktiviteter i skog og natur lettere. For den som trenger friluftsklær eller treningsklær som holder over tid, er dette en merkevare som det er verdt å utforske videre.

Det tok litt tid før merkevaren Ulvang kom til butikker utenfor Norge, men nå har Sverige begynt å selge de kvalitative klærne. De fleste produktene lages av merinoull fra Australia og New Zealand. Merinoull har blitt et svært kjent og populært materiale som brukes i både hverdagsklær og til trening. Det er flere merkevarer som drar nytte av de unike fordelene med ull, og Ulvang er en del av disse.

Fordelen med merinoull er at fibrene er antibakterielle og eliminerer vond lukt, og dette er fenomener som rammer de fleste treningsklær.Videre er ullen et av de materialene som varmer like godt når det er tørt som når det er fuktig! I kombinasjon med egenskapen til å transportere bort fukt, er dette et materiale som ikke kan overgås! Blant de mer populære produktene fra Ulvang finner man t-skjorter, stilongs, langermede gensere med eller uten polokrage, boksershorts, sokker av forskjellige typer og gode, strikkede gensere for vinterhalvåret.

Ulvang lager klær for alle aldre, og både voksne og barn setter pris på disse klærne. Ullen er myk og den klør ikke ved direkte hudkontakt, noe som er en viktig faktor. Man anbefaler å bruke merinoull i flere av de forskjellige lagene, noe som gir god bevegelse og varmeisolering selv på lengre skiturer.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...