20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Mammut

-33%
-33%
-33%
-33%
-23%
-33%
-42%
-33%
-29%
-33%
-23%
-33%
-33%
-33%
-33% Mammut Wall Rider - Klatrehjelm med dempende egenskaper, god luftsirkulasjon og varmeutgivelse
-33%
-33%
-33%
-33%
-33%
-33%
-33%
-33%
-25%
-33%
-38%
-26%
-42%
-42%
-33%
-33%
Viser side 1 av 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Viser side 1 av 5

Mammut

”By mountaineers for mountaineers” er slagordet selskapet Mammut står fast ved den dag idag, 150 år siden selskapets start. Dette er et selskap med en lang tradisjon innen klatring. Ved starten i 1862 lagde de tau. Noe som de fremdeles gjør, men som er en del av et bredt spekter av produkter. Dette sveitsiske selskapet tilbyr den kvaliteten som er viktig for at man skal kjenne seg trygg under dristige klatreetapper. I produktsortimentet finnes alt i fra klatreseler til tau, ryggsekker og klær. I 2001 kjøpte de opp norske Ajungilak som er verdenskjente innen soveposer. Dermed suppleres tilbudet med et produkt som krever nøye utforming for å fungere til klatring. Selv om Mammut har et relativt lite marked i Sverige, er de representert blant annet via Outdoorexperten. I Europa, og hovedsakelig i Alpeområdene, er dette et velkjent og verdsatt varemerke. Er du en klatrer og ikke allerede kjenner til Mammut, så har du noe å se frem til!

Klær fra Mammut er laget for å fungere både når du klatrer og i pausene mellom etapper. Materialer og design er basert på klatrernes behov, og de har blitt tatt veldig godt i mot i klatreverdenen. Med all erfaring varemerket har akkumulert gjennom årene er hver minste detalj tatt med. Dette er et selskap som har holdt seg på topp i over 150 år! For å beskytte naturen og gjøre klatring mulig, er Mammut nøye med sine produksjonstrinn. De har også et miljøarbeid som kontinuerlig evaluerer og forbedrer prosessene. Satsninger på miljøfokusert produksjon deler selskapet dog med mange andre aktører i outdoor-bransjen. Å ta hand om den natur man ferdes i, har blitt en viktig faktor som alle vinner på i fremtiden.

Mammut har en rekke ulike kolleksjoner som du kan utforske. Alt i fra enklere tau og plagg, til avanserte alternativer for dem med høye krav. Du er velkommen til å besøke oss for ditt behov for klatreutstyr!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...