Dakine

Sortering:

Produkter pr side:

Dakine

Dakine er et varemerke med røtter fra Maui. Dakine betyder ”det beste” og firmaet tilbyr noen av det beste av vesker man kan finne! Som en av de ledende veskeprodusentene på markedet har de lykkes med å kombinere design, funksjon og uovertruffen kvalitet på en måte som tiltaler kunder internasjonalt såvel som i bakgården.

Firmaet er ingen nykomling på markedet, men har eksistert i over 25 år. Veskene fra Dakine holder absolutt toppklasse, og i formgivningsarbeidet har de trukket inspirasjon fra en rekke stiler og moteretninger. Uansett om man brenner for streetfashion eller ekstremsport, kan man finne produkter som tiltaler en og som lever opp til forventningene. Kolleksjonen fra Dakine er i mangt og meget like variert som inspirasjonen de henter. I tilbudet finnes sportvesker, ryggsekker, reisevesker og andre tradisjonelle alternativer.

Anskaffer man vesker for friluftseventyr kan man med fordel se på vanntette alternativer i kolleksjonen fra Dakine. De mange praktiske funksjonene gir bæreren frihet til å tilpasse vesken etter behov og situasjon. - Noe som er ettertraktet hos mange som ferdes i naturen. For eventyr bør også deres ryggsekker nevnes. Deres ryggsekker med regulerbare skulderreimer kan enkelt justeres for å gi rett belastning for kroppen. På tur er det viktig å kunne tilpasse ryggsekken utifra vekt og de klærne man har på seg den dagen. Med hjelp av deres bæresystem sitter ryggsekken like godt over en tung jakke som ved varmere årstider med tynne klær. Her finner du mange av veskene fra Dakine, og vi håper at dere finner deres neste favoritt.

Populære varemerker

Laster ned...