20% på valgfri jakke!
Kode: JACK20 | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 12.4.2021.
 »
Dakine

Dakine

Dakine er et varemerke med røtter fra Maui. Dakine betyder ”det beste” og firmaet tilbyr noen av det beste av vesker man kan finne! Som en av de ledende veskeprodusentene på markedet har de lykkes med å kombinere design, funksjon og uovertruffen kvalitet på en måte som tiltaler kunder internasjonalt såvel som i bakgården.

Firmaet er ingen nykomling på markedet, men har eksistert i over 25 år. Veskene fra Dakine holder absolutt toppklasse, og i formgivningsarbeidet har de trukket inspirasjon fra en rekke stiler og moteretninger. Uansett om man brenner for streetfashion eller ekstremsport, kan man finne produkter som tiltaler en og som lever opp til forventningene. Kolleksjonen fra Dakine er i mangt og meget like variert som inspirasjonen de henter. I tilbudet finnes sportvesker, ryggsekker, reisevesker og andre tradisjonelle alternativer.

Anskaffer man vesker for friluftseventyr kan man med fordel se på vanntette alternativer i kolleksjonen fra Dakine. De mange praktiske funksjonene gir bæreren frihet til å tilpasse vesken etter behov og situasjon. - Noe som er ettertraktet hos mange som ferdes i naturen. For eventyr bør også deres ryggsekker nevnes. Deres ryggsekker med regulerbare skulderreimer kan enkelt justeres for å gi rett belastning for kroppen. På tur er det viktig å kunne tilpasse ryggsekken utifra vekt og de klærne man har på seg den dagen. Med hjelp av deres bæresystem sitter ryggsekken like godt over en tung jakke som ved varmere årstider med tynne klær. Her finner du mange av veskene fra Dakine, og vi håper at dere finner deres neste favoritt.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...