Makse rabatten!
10% ekstra rabatt på allerede nedsatte priser* Kode: XMAS10
25% rabatt på veiledende priser* Kode: XMAS25
Lacrosse

Lacrosse

Lacrosse ble grunnlagt i 1897 og har siden da laget gummistøvler av aller høyeste kvalitet. Med et par støvler fra Lacrosse er man i sikre hender uansett om man skal bruke støvlene ved jakt, arbeid, outdooreventyr eller bare for å gå en tur med hunden. Firmaet har i mer enn hundre år vært assosiert med kvalitet og funksjon. Deres støvler holder deg varm og tørr vinter som høst. Samtlige produkter har ekstra støtdemping, hvilket bidrar til en komfortabel følelse også ved lang tids bruk.

Lacrosse lager støvler både for kvinner, menn og barn. Dermed har de blitt et varemerke som ofte blir brukt av hele familien. Å kunne stole på at skoene holder mål er viktig fremfor alt for de som ofte ferdes i skogen. Derfor er et par Lacrosse selvsagt for såvel skogsarbeidere som friluftsinteresserte. Søker du kvalitet og holdbarhet er dette et bra valg som står seg i flere år.

Tiden da gummistøvler kom i homogen form er forbi. Nå finnes alle tenkelige stiler, farger og design å velge mellom. Lacrosse lager både høye og lave gummistøvler så man kan velge den typen som passer ens egen smak best. Mange velger å ha et par av hver for ulike aktiviteter, vær og årstider.

Designet på Lacrosse sine støvler er kjent for å lykkes med å kombinere det klassiske med de siste trendene på en måte som gjør at deres støvler alltid er like aktuelle. Dette uansett om de ble kjøpt forrige sesong eller denne. Kolleksjonene deres overrasker med herlige farger og mønster!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...