Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • 3
  • Viser side 1 av 3

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin er en tysk merkevare som ble grunnlagt i 1981 i Frankfurt. 12 år senere åpnet de dørene til sin første butikk i Heidelberg. I dag har Jack Wolfskin 928 butikker rundt om i verden. 267 av disse ligger i Europa. Jack Wolfskin blir sett på som en av de største merkevarene innen outdoor-utstyr, og engasjementet deres for naturen farger virksomheten. Foretaket oppsummerer entusiasmen sin med slagordet "at home outdoors", og sikter til det tette båndet til det vidstrakte landskapet som omgir oss. For å kunne føle seg hjemme ute i det fri, kreves det komfortabelt og slitesterkt utstyr. Jack Wolfskin benytter seg av teknisk avanserte materialer for å oppnå et imponerende resultat. Klærne og utstyret skal tåle høy belastning og tøffe værforhold.

EDS

Dette er bærekonstruksjon på sitt beste. Alle ryggsekker og kroppsformer varierer. Med EDS blir opplevelsen allikevel ergonomisk og komfortabel. Vekten fordeles jevnt, og selv ved fjellklatring hindrer EDS at oppakkingen beveger seg sideveis. EDS er enkelt å justere for å passe både situasjon og kropp. Ifølge foretaket er dette også skånsomt for skuldre og nakke.

Real Dome

Dette er en smart oppfinnelse som drastisk forenkler telting i naturen. Jack Wolfskin har valgt å bruke teltplugger i ulike størrelser, og dermed endret konstruksjonen av kuppelteltene i sortimentet. Med Real Dome har teltet en oppreist vinkel, og okkuperer et mindre bakkeareal. Dette betyr også maskimalt med plass inne. Teltene er enkle å sette opp og holder seg stabile selv i hard vind.

Merkevaren har satt seg som mål å motivere flest mulig til å ha et aktivt friluftsliv. Samtlige produkter tar derfor utgangspunkt i tanken om at det skal føles som hjemme selv når man er ute på tur. Jack Wolfskin produserer produkter som passer til alle situasjoner. I det brede sortimentet deres finnes det alt fra soveposer til sekker, klær og telt.

Populære varemerker

Laster ned...