20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »

/images/product/medium/72979.jpg
False
-29%
/images/product/medium/68410.jpg
False
-37%
/images/product/medium/65729.jpg
False
/images/product/medium/72977.jpg
False

Garmin

Garmin bygger på komfort, innovasjon, verdi, service og ytelse. De streber etter å være et pålitelig firma ved å skape produkter for hele frilufts-spekteret. Sortimentet blir brukt regelmessig av utøvere innen alt fra trening til sport, bil, fly og sjøfart. Deres visjon er at sortimentet skal være kjent for personer verden over og at deres serier gjennomgående skal blir assosiert med overlegen kvalitet, best valuta for pengene og tiltalende design. Garmin er et varemerke som ofte kan ses både på fritidsarrangementer og proffevents. Sortimentet inneholder flere håndholdte enheter, men også større navigasjonsutstyr for fast installasjon. Uansett hvor du befinner deg og hvor du er på vei, kan navigasjonsutstyr fra Garmin gjøre det enklere for deg å forflytte deg.

Garmin er en ledende global leverandør av navigasjonsløsninger, og gjennom deres forretningsmodell for vertikal integrering overses alle prossesser innen firmaet. Dette gjelder uansett om det vedrører design, produksjon eller lagerhold. Dermed kontrollerer firmaet nøye produksjonskjeden fra idé til ferdig produkt. Produkter fra Garmin er verdensledende av flere ulike grunner. Ikke minst som resultat av holdbarhet, da produkter fra Garmin ofte må tåle stor belastning og harde miljøer.

I dag har firmaet 11 400 butikkpartnere på mer enn 50 kontorer rundt om i verden. Derfor er det enkelt å finne sitt favorittprodukt uansett hvor man befinner seg på sine reiser. Firmaet ble grunnlagt av Gary Burell og Dr. Min Kao. Hovedkontoret finner du i Kansas. Det hele begynte 1989 med en brainstorming der en gjeng ingeniører var deltakere. Garmin vokste raskt takket være de innovative idéene og tankene som er spesielt for firmaets produktserier. Det tok bare 10 år å gå fra en initiell kjernestyrke til å bli hele 1000 ansatte. Garmin sørger for å skape produkter som hjelper kundene å unngå stress og motgang både til hverdags og på ekspedisjoner. Derfor er de generelt laget for å motstå både støt og fukt, temperaturer og uvær.

Her på Outdoorexperten kan du finne en mengde ulike produkter fra Garmin som alle kan hjelpe deg i båten, på jakt, trening eller fottur. Garmins produkter er ofte kompatible med hverandre, noe som innebærer store fordeler når man vil utvide funksjonalitet eller bruksområde. En av deres bestselgere, Garmin Access HRM-Swim, er for eksempel perfekt sammen med Forerunner 920XT for å ta treningen til neste nivå.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...