VAREMERKERBaffin
Baffin

Sortering:

Produkter pr side:Baffin Inc. ble grunnlagt i 1997 av Paul Hubner. Merkevaren er basert i Stoney Creek i Ontario i Canada, og det er med stor kjærlighet til hjemlandet de utvikler sko som mestrer Canadas utfordrende terreng og klima. 

Bakgrunn

Navnet Baffin deler de med Canadas største arktiske øy nord for fastlandet. Dette er et landområde som er kjent for sine lange, kalde vintre, tåkete og overskyede dager med kraftige snømengder som kan inntreffe når som helst på året, selv under sommermånedene.

Det er få som kjenner miljø- og levevilkårene i polarområdet bedre enn inuittene. Under Pauls oppvekst tilbrakte hans far Peter Hubner lengre tid hos inuittene, for å videreføre kunnskapen de satt med om sko til et bredere publikum. Paul Hubner plukket opp fascinasjonen for den arktiske verdenen, og gjennom et nært samarbeid med Canadas inuitter har merket Baffin ivaretatt inuittenes unike kunnskaper og tradisjoner. Foretaket har utviklet noen av markedets mest avanserte vintersko. 

Utviklet for å puste

Baffin utvikler sko som er tilpasset jord, luft ild og vann i de mest utfordrende situasjonene. Bak komforten og det tidsriktige designet ligger det nytenkende teknologi og utstyr som er oppbygd av 8 lag beskyttende materiale. 

Det at Baffins produkter benevnes som "Polar proven" er mer enn et slagferdig motto. Baffins produkter brukes og testes kontinuerlig på turer og ekspedisjoner til både nordpolen og sydpolen, samt Machu Picchu i Andesfjellene, Peru og Mount Everest Base Camp i Nepal. Baffin tror på å teste merkevaren sin i den virkelige verden, og er stolte over å kunne si at hver eneste reise og utfordring er en suksess. Ikke for at merkevaren eller ekspedisjonen i seg selv garanterer suksess, men for at de gangene Baffin ikke har prestert i ypperste klasse, har produktutviklingen vært et faktum med korrigerte detaljer og forbedringer for at kjøperen ikke skal oppleve noe annet enn å bli fullstendig tilfreds. 

Baffin streber etter å utruste kvinner og menn for prestasjoner i utfordrende miljøer som setter både mennesket og utstyret på prøve. Hos Baffin finnes det er tro på at de utfordringene som tester utholdenheten vår, både fysiske og mentale, utvilker oss og gjør oss sterkere.

Brenner for veldedighet

Baffin er også et merke som er sterkt engasjert i globale veldedighetsspørsmål, og har et partnerskap med Edmund Hilary Foundation for å støtte retten til utdannelse, nyplanting av skog og muligheten til å få medisinsk hjelp i utsatte områder i Nepal.

Nøkkelord

Det finnes mange nøkkelord som kan beskrive Baffins merkevare, blant annet: eventyrlysten, kraftfull, pålitelig, tilpasningsdyktig, innovativ og design med mening. 

Laster ned...