VAREMERKEROluKai
OluKai

Sortering:

Produkter pr side:

1895 kr 758 kr

OluKai

Merkevaren OluKai ble grunnlagt av mennesker som hadde som ambisjon å lage sko som hyller havet og alle havsnære kulturer. Med OluKai kom det sko for alle som bor i nærheten av havet. En av de mest kjente skoene er Nohea Mesh-sko som har et nett av mikrofiber for å fungere i fukt på best mulig måte. Foretaket lager også sko i nubuck-lær og andre materialer. Skoene fra OluKai som selger her, er laget av nubuck-lær eller semsket skinn og passer utmerket til hverdagsbruk.

Siden OluKais grunnleggende idé var å lage sko for en livsstil nær havet, er de basert i Aliso Viejo slik at vannet alltid befinner seg tett på. Dette er for å minne alle som jobber for foretaket om hva merkevaren står for. Det gjør det daglige arbeidet for de ansatte lettere, noe som gir bedre sko til kundene.

Foretaket går langt for å lage sko som ikke bare er komfortable, men som også lever opp til kundenes krav når det gjelder design. Samtlige sko fra dette foretaket har en anatomisk mellomsåle for å fremme best mulig komfort. Sålen gir støtte til foten og gjør at foten ligger riktig i skoen. Dette er en av grunnene til alle lovordene om OluKai.

Dette er sko som er funksjonelle for alle som lever og jobber i nærhet av vannet. Av samme grunn er de også populære å ha med seg når man skal på ferie i nærheten av havet. For de som vil investere i gode sko til dette formålet, er OluKai verdt å teste. Med sko fra denne havsorienterte kolleksjonen har du garantert høy kvalitet, og et par sko som ikke bare tåler vann – det er nettopp i vannet de kommer til sin rett!

Laster ned...