20% på valgfri jakke!
Kode: JACK20 | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 12.4.2021.
 »
Fladen

Fladen

Fladen Fishing er et selskap med ambisjon om å gjøre ditt sportsfiske så behagelig og spennende som mulig. Fladen er et svensk foretak som har eksistert siden 1982, og de har gjennom alle disse årene med erfaring oppnådd å bli en av de fremste virksomhetene innen fiske. Fladen Fishing er gode på å inkludere nye fremskritt og funn i sortimentet. En virksomhet å følge med på om man vil ha det nyeste!

Det er et stort antall fiskere over hele verden, og dette driver utviklingen raskt fremover. Er du fiskeinteressert kan du regne med nye spennende oppfinnelser og løsninger hvert år. Tilbudet i dag er ekstremt stort og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge om man ikke allerede er en erfaren fisker. Heldigvis finnes det mye god informasjon å ta av. For å være sikker på å få robust utstyr er det verdt å teste et kjent varemerke som Fladen.

På Fladen arbeider man etter mottoet ”Alle kan fiske”, og dette viser de ved å tilby sine kunder en mengde ulike typer produkter, både for amatører og proffer. De selger bl.a. produkter i kategoriene sneller, vesker, futteraler, ryggsekker, fiskestenger, trolling, stangholdere, fluefiske, isfiske, tau, kroker, tilbehør, agn, verktøy og håver

Vi tilbyr en hel del av deres sortiment her i vår butikk. Man kan kjøpe haspelsnelle, røyeblinker, fiskesnøre, flytedrakt, vertikalpilke og mye annet. Uansett hva du skal begi deg ut på av spennende fisketurer, kan du enkelt finne det du ser etter. Fladen flytedrakt er en av bestselgerne. Med en flytedrakt kan man være sikker og trygg, samtidig som den gir god komfort og ubegrenset bevegelsesfrihet.

Fladen er en virksomhet som sørger for å ta sin del av ansvaret for miljøet, noe man kan se gjennom at de er medlemmer i BSCI (Business Social Compliance Initiative). BSCI er et europeisk virksomhetsdrevet samarbeid for virksomheter som vil være med og forbedre arbeidsforholdene i leverandørkjeden. På denne måten har Fladen større mulighet for å påvirke leverandører og fabrikker i riktig retning når det gjelder miljø og miljøpåvirkning.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...