15% rabatt på vandring | Kode: HK05
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Teva

-51%
/images/product/medium/68299.jpg
Black
True
-36%
/images/product/medium/74847.jpg
BlackBlack
True
-46%
/images/product/medium/68298.jpg
False
-29%
/images/product/medium/74852.jpg
False
-40%
/images/product/medium/41179.jpg
False
-29%
/images/product/medium/74848.jpg
False
-45%
/images/product/medium/61081.jpg
False
-51%
/images/product/medium/61084.png
False
-45%
/images/product/medium/74850.jpg
False

Teva

Tevas sportssandaler så verdens lys første gang 1984 og det var en Grand Canyon- guide som kom på denne smarte løsningen. Hva som lå bak, og hva som fremdeles ligger bak hele idéen, er at alle skal kunne nyte et eventyrlig øyeblikk i naturen. På 80- tallet var det ikke like trendy og moderne å være sunn og ta vare på kroppen sin som det er nå, men Tevas sandaler og sko ble raskt en stor hit blant friluftsmennesker. I Tevas sandaler og sko kan man dra ut på eventyr så mye man vil med god beskyttelse for føttene. Dette også i og rundt vann.

Fra den første sandalen frem til nå, har teknologien blitt bedre. Som bærer kan man kjenne seg helt fri i disse skoene, og sandalene er som skapt for aktivitet fremfor passivitet. Sandalene og skoene er oppbygd på en måte som gjør at dine føtter hviler behagelig på jorden hvert øyeblikk av ditt eventyr.

Tevas retter seg mye mot den yngre generasjonen med en fin, avslappet stil. Opprullede jeans, tatoveringer, lekre og moderne sokker i sandalene, kult bymiljø og generelt trendy barn pryder bildene som gir Tevas et ekstra løft. Dette er slike som de fleste gjerne vil bli forbundet med. De har valgt å vise sine tursandaler i miljøer som tar tankene til spasertur og byliv. Teva lykkes med bedriften ved å kun vise disse sandalene gjennom reklamebilder som noe du kan ha på deg hele tiden, uansett hva du gjør eller hvor du er. Smart reklame for gode produkter, helt enkelt!

Teva er et selskap i stadig utvikling som sørger for å ta i bruk nye tekniske innovasjoner for å hele tiden forbedre utvalget. Teva stopper ikke bare opp og nøyer seg med de produkter de har for øyeblikket, men de går inn for å tilby kundene det beste av det beste!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...