10% ekstra rabatt på klær, sko & fjellstøvler
Kode: OUT23
Se vilkår.  »
Skyllermarks

/images/product/medium/19627.jpg
False
/images/product/medium/73485.jpg
False
/images/product/medium/73483.png
False
/images/product/medium/73482.png
False
/images/product/medium/73486.png
False

Skyllermarks

Siden midten av 1980-tallet har Skyllermarks vært et av de store navnene innen skøyter og dertil relatert utstyr. De ble raskt en av de store innen lengdeløpsskøyter, men har opp gjennom årene utvidet tilbudet sitt til å inkludere alt som har å gjøre med isferder og sikkerhet på isen. Skøyter som fenomen har eksistert lenge, men omstendighetene har endret seg mye i senere tid. Det har blitt en økt interesse for kunstis, selv om mange fortsatt foretrekker å stå på skøyter i det fri. Til tross for at det går an å stå på skøyter på mange sjøer og vassdrag om vinteren, er det desto viktigere å kontrollere isens tykkelse. Skyllermarks tilbyr en rekke produkter for sikker skøyting på isen, og blant disse finnes ismålere, isbrodder, balansenagler og slipeutstyr. I tillegg finnes stødige lettvekstliner for å kunne hjelpe den som har ramlet i vannet.

Skyllermarks hovedprodukter, skøytene, er kjente for å ha materiale av høy kvalitet i bladet. De kan slipes og brukes i flere år uten å bli dårligere. Skøytene finnes i alle størrelser og passer til både menn, kvinner og barn. Din skøytestil er noe du bør tenke på før du velger skøyter og annet utstyr. Alt for å du skal få de beste forutsetninger for å kunne kose deg når du skal stå på skøyter. Når det kommer til vintersport, er Skyllermarks kjent for god kvalitet og humane priser. Det er derfor ikke for ingenting at flere og flere velger deres varemerke. Når man har vent seg til et par skøyter fra Skyllermarks finnes det ikke mange andre skøyter man vil bruke.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...