BLACK FRIDAY er i gang! Opptil 60%
Gjør funn på alt du trenger til dine eventyr på årets største helgesalg!
 »
Timbuk

Timbuk2

Timbuk2 har lagd vesker siden 1989 og produktkatalogen har vokst siden starten. Til å begynne med var det skreddersydde vesker som var i fokus. Nå inkluderes også reisevesker og sykkelvesker som selges verden over. Firmaet ble grunnlagt av et sykkelbud ved navn Rob Honeycutt i San Fransisco. Målet var å lage vesker som var sterke nok til å brukes av sykkelbud, men som også var fine nok for den bredere urbane kundekretsen.

Å skape et produkt som går hjem både blant profesjonelle budbringere og i hverdagen er en utfordring. Timbuk2 er et av de firmaene som har tatt utfordringen og kommet i mål! Deres kolleksjon er tilgjengelig i store deler av verden og kundekretsen vokser stadig. Kombinasjonen av funksjon og design har bidratt til det store markedet Timbuk2 jobber mot. De som jobber i firmaet kommer fra alle tenkelige kulturer, eventyr, sportsgrener og idealer. Kort sagt speiles den brede kundegruppen i personalet på en intressant måte. Dette bidrar også til nye produktsatsninger, forbedringer og evauleringsmuligheter. Fra begynnelsen sydde Rob de fleste av veskene på egen hånd hjemme, men smått om senn ble varemerket flyttet til en forretning i San Fransisco. På dette tidpunktet i firmaets historie ble også dem første personen ansatt i Timbuk2. Ganske raskt utviklet Timbuk2 et skjema for at kunder skulle kunne ”designe-sin-egen-veske”.

Vesker fra Timbuk2 lages for å man skal kunne ha dem hele livet, og på Timbuk2 er man nøye med å rydde vei når det gjelder miljø. Både gjeldende materialer og gjenvinning av vesker.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...