15% rabatt på vandring | Kode: HK05
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Kombi

-36%
/images/product/medium/71018.jpg
GreenCamo
True
-37%
/images/product/medium/76466.jpg
False
-36%
/images/product/medium/71019.jpg
GreenCamo
True
-20%
/images/product/medium/50933.jpg
BlackLurex
True
-35%
/images/product/medium/76469.png
False
-40%
/images/product/medium/65565.jpg
False
-37%
/images/product/medium/76467.jpg
False
-20%
/images/product/medium/50927.jpg
False
-24%
/images/product/medium/76465.png
False
-36%
/images/product/medium/50936.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76463.png
False
-25%
/images/product/medium/71017.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76468.png
False
/images/product/medium/71015.png
False
/images/product/medium/71016.png
False

Kombi

Kombi har et bredt sortiment av hovedsakelig hansker for ulike typer vær og hensikter. Deres tilbud består av alt fra funksjonelle, vannavstøtende hansker til søte barnehansker i form av dyr, aliens eller lignende. Det er lett å kjenne igen Kombis produkter på barn da de sørger for å designe sine produkter på en måte som er vanskelig å ta feil av. Med produkter fra dette varemerket er man garantert både kul design og funksjonelle produkter som takler litt tøffere tak. Uansett om det er en voksen eller et barn som bruker Kombi, kan man regne med at både komfort og funksjon, design og pris får beste karakter.

Varemerket har eksistert lenge og har hatt tid til å innta en plass på markedet som viser veien for de nyere varemerkene. Dette hovedsakelig i spørsmål om mote, utvikling og stil. Det er ikke vanskelig å se influenser fra Kombi også i andre varemerker. Firmaet som er familieeid ble grunnlagt i 1911 og ble da kalt Gold Glove, mens varemerket Kombi ble etablert i 1961. Firmaet drives i dag av fjerde generasjon og har sin base i Montreal, Canada. Gjennom innovasjon og fantasifullhet har Kombi lyktes med å holde seg på markedet og deres spennende design har gjort at både hansker og andre produkter har blitt populære langt utenfor Canada.

Det er kult med et varemerke som Kombi da deres kolleksjoner inneholder produkter til hele familien. Med deres produkter er man garantert en trivelig dag ute med familien på de kalde månedene da deres tilbehør er skapt for å holde mål også ved ekstrem kulde. Velkjente skikjørere samarbeider med varemerket og personer som Jon Olsson, PK Hunder og Oscar Scherlin er bare noen eksempler. Det er alltid en trygghet for kunden når merket har samarbeidet med velkjente idrettsutøvere, da dette er som en garanti for å det er bra saker, da profesjonelle idrettsutøvere bare vil ha det beste av det beste.

Kombi er gode til å kombinere mote og spennende design med tekniske materialer. Det er alltid kult å se når dette lykkes, og at man slipper å velge mellom teknisk godt materiale eller fint design.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...