SISTE DAGEN: 10% ekstra rabatt på et helt kjøp*
Angi koden EXTRA10. Se vilkår og kjøp her!
 »
Outdoor Research

-37%
/images/product/medium/65249.png
False
-42%
/images/product/medium/46232.jpg
False
/images/product/medium/35024.jpg
False
/images/product/medium/67360.jpg
False
/images/product/medium/35023.jpg
False
/images/product/medium/46229.jpg
False
/images/product/medium/46225.jpg
False
/images/product/medium/46238.png
False
/images/product/medium/42594.jpg
False

Outdoor Research

Outdoor Research er amerikansk foretak med base i Seattle, som produserer utstyr og klær til outdoor-aktiviteter. Foretaket ble grunnlagt allerede i 1981 av eventyreren og fysikeren Ron Gregg. Opprinnelsen til foretaket var motgangene på isbreen ved Denali. Utstyret sviktet og forpurret den planlagte turen. Etter to uker ute i det fri, ble det soleklart for Ron Gregg at han skulle vie tiden sin til lidenskapen sin, og utvikle utstyr som takler de ulike utfordringene. Hans lidenskap for natur og eventyr inspirerte ham til å starte Outdoor Research. Siden den gang har foretaket produsert høykvalitative produkter som er tilpasset skikkelige turer! Outdoor Research er i dag en kjent, populær og pålitelig merkevare som brukes av eventyrere rundt hele verden.

Outdoor Research tar utgangspunkt i en tro på fjellturen som en kilde til innsikt og bevissthet. Ved å oppleve slike eventyr og strabadser, blir vi klarsynte og sterke! Kort sagt: Dersom flere kommer seg ut i naturen, blir verden et bedre sted! For å bidra til at fjellturene skal være en tilgjengelig og selvsagt del av hverdagen, går de langt for å gjøre friluftslivet enklere. En del av denne prosessen er å produsere enkle og funksjonelle produkt som varer! Som et av få foretak i Outdoor-bransjen tilbyr de evighetsgaranti. Om du på et eller annet tidspunkt føler at utstyret ditt fra Outdoor Research mislykkes, kan du sende dette tilbake og få det erstattet med nytt. Dette gjelder uansett om det har gått én uke eller flere år.

Foretakets kjernevirksomhet handler om å være innovative og om å inspirere nybegynnere så vel som profesjonelle. Produktsortimentet deres utmerker seg som svært kvalitativt og pålitelig, selv når man sammenligner med andre etablerte og kjente merker. Ta gjerne en titt på utvalget vårt fra Outdoor Research.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...