VAREMERKERGraninge
Graninge

Sortering:

Produkter pr side:

Graninge

 Graninge er et kjent varemerke og mange naturelskere har et par sko eller boots herfra. Varemerket eies av Ejendals som også står bak varemerker som Jalas og Tegera. Ejendals er markedsledende innen vernesko og vernehansker i hele norden. Hovedkontoret er i Leksand der både laboratorium som utviklingsavdeling og testavdeling for hansker finnes. Tilsvarende installasjoner for sko finner man i Finland. Produksjonen skjer både i den egeneide fabrikken i Finland og i andre deler av verden.

Dette kjente merket har forgyllet svenskenes hverdag med sine kvalitetssko helt siden 1951. Produktene deres har siden starten vært forbundet med høy kvalitet, god passform og lang levetid. Siden 1951 har det naturligvis skjedd mye med varemerket. Nye modeller har kommet til og erstattet gamle, men kvalitet og slitesterke materialer er i fokus. Graninge sko og boots er spesielt utviklet for å passe outdoor, vandring, jakt og fiske.

Selskapet produserer også arbeidssko som både er motstandsdyktige og slitesterke. Uansett om du skal bruke dine Graninge-støvler til arbeid eller fritid, kan du regne med at de lever opp til de krav du kan ha. Varemerket bruker Vibram i yttersålen som gjør at du får bra grep også på glatte og ujevne underlag. Bootsene passer dermed utmerket for opphold i skogen. På Ejendals hjemmeside kan man lese at ”Graninge står for kvalitet, styrke og førsteklasses håndverk”. Deres sko er spesielt produsert for å passe til krevende arbeidsmiljøer og klima. Dette innebærer at man har lagt fokus på styrke og komfort. Å bruke bootsene på lange turer forutsetter komfort for ikke å belaste leddbåndet, ledd og muskler. Dette har man lykkes bra med! Deres sortiment arbeidssko er også utstyrt med tåkappe av stål, spikertramp og ekstra forsterkning rundt hælen.

Graninge har mange fornøyde kunder og blant deres omdømme nevnes ord som slitestyrke, vanntetthet, varme, lette og ”bra for fjellturer og kortere turer”. Videre er det mange kunder som omtaler kvaliteten i relasjon til pris og mener at Graninge holder høy kvalitet til en overkommelig pris.

Populære varemerker

Laster ned...