Inov-8

Sortering:

Produkter pr side:

1728 kr 1083 kr
1602 kr 1041 kr
1675 kr 670 kr
  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Inov-8

Inov-8 er et britisk foretak som spesialiserer seg på løpesko. Skoene deres tåler alle tenkelige underlag som man kan møte på en løperunde. Skoene deres passer til løse grusveier, skogsstier, fjellstier og asfalt. Hvor du enn løper, kan du stole på at Inov-8 tar vare på føttene dine på best mulig måte, og bidrar til et så korrekt tråkk som mulig. Inov-8 lager ikke bare løpesko for utendørsløping, men også sko til innendørstrening og fjellturer. 

Å velge riktige sko for underlaget er alfa og omega. Med Inov-8 har man muligheten til nettopp dette, i og med at de har et såpass stort sortiment. Inov-8-skoene passer også bra til sykling da de har minimal vekt og høyteknologiske såler, noe som gjør det mulig med rundtråkk. Skoene gir utvilsomt et godt grep på pedalene.

Inov-8 ligger alltid ett steg foran når det gjelder ny teknologi og forskning som har med føttene å gjøre. Som kunde kan man være sikker på å få det aller beste når man velger sko fra Inov-8. Innsikten deres i teknologi og forskning, sammen med lidenskapen for bærekraftig produksjon og miljøfokus, gjør Inov-8 til et av de ledende merkene innen løpesko. At de dessuten har et smakfullt design er ikke er heller ingen ulempe. Miljøtankegangen er en viktig del av produksjonen, og de passer på at hele prosessen fra produksjon til salg er så bra for miljøet som overhodet mulig. Inov-8 benytter seg kun av fornybar energi på kontor og fabrikker. De prøver også å benytte seg av togtransport fremfor biltransport, i den grad det er mulig. Det er de unike sålene fra Inov-8 som har lagt grunnlaget for deres fremgang og popularitet, men miljøfokuset trekker neppe ned karakteren. 

Sålene i disse funksjonelle skoene takler vidt forskjellige underlag, og Inov-8 har også brukt lang tid på å lage de såkalte "barfotskoene". Disse skoene har en såpass tynn såle at det føles som å springe uten sko – derav navnet. Med barfotskoene endres selve belastningen i hele foten. Disse skoene gjør at belastningen flyttes til fotputen, noe som skal forebygge eventuelle slitasjeskader. 

Populære varemerker

Laster ned...