20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Sätila

-47%
/images/product/medium/76539.jpg
DarkGrey
True
-43%
/images/product/medium/76540.jpg
DarkNavy
True
-43%
/images/product/medium/49795.jpg
SilverGrey
True
-46%
/images/product/medium/49794.jpg
LightGrey
True
-43%
/images/product/medium/49796.jpg
SilverGrey
True
-45%
/images/product/medium/70994.jpg
GreyMelange
True
-54%
/images/product/medium/22477.jpg
False
/images/product/medium/49802.png
False

Sätila

Sätila of Sweden er et gammelt svensk selskap med røtter i den lille byen Sätila, Västergötland. Selskapet ble startet i 1896 og siden da har de designet, strikket og levert luer. Det var en mann ved navn Johannes Nilsson som kjøpte de første delene til strikkemaskinen som skulle komme til å bli kjerneutstyret til Sätila of Sweden.

Luen har vært kjerneproduktet for Sätila of Sweden helt siden starten og merket har oppnådd stor fremgang gjennom årene. Når Ingemar Stenmark på 1970- tallet bar en av Sätilas luer ble luene en naturlig del av den svenske arven og Stenmarksluer var en trendfaktor i årevis. I dag finnes tre originale luer igjen i sortimentet. Disse er luene som kalles Stenis, Sätila Original og Umfors. Nå har de utvidet kolleksjonen og selger også votter og skjerf. Deres plagg finnes i alle størrelser og for hele familien.

Foruten de klassiske modellene finnes en rekke nyere alternativer. Framfor alt innen rammen for kolleksjonen Sätila Vision. Sätila Vision er luer laget for for den aktive og veltrente personen, noe som betyr at luene er ekstra utrustet. Denne ekstra utrustningen består av reflekser og høyteknologiske materialer som transporterer bort fukt.

Utover Sätila Vision finnes også kolleksjoner som Outdoor, Lifestyle og Kids. Lifestyle er produkter som er skapt for å passe til daglig bruk, mens Outdoor er en kolleksjon for å passe et aktivt outdoorliv med de utfordringer dette kan innebære. Her kan man finne produkter som passer både for skogsturer og for de mer intense aktivitetene. Sätila of Sweden jobber for å skåne naturen. De forbedrer stadig sitt valg av materialer og foretrekker motstandsdyktige og helst resirkulerte materialer. Et av garnene som brukes i produksjonen hos Sätila of Sweden er av bomullskvalitet og kommer fra resirkulerte jeans. Når det kommer til merino, bruker de garn som er mulesingfritt. I øvrige produkter er økologisk bomull en viktig råvare.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...